MISS I FAKTURAUTSKICK

Tyvärr har vår samarbetspartner missat vid senaste fakturering och därför har det gått ut pappersfakturor till många av våra kunder, fast det egentligen borde ha gått ut e-fakturor. Detsamma gäller för direktbetalning där det istället för ett meddelande har gått ut en faktura. Pappersfakturorna bör betalas eftersom vi inte denna gång kan skicka ut nya fakturor.

Ni behöver inte göra en ny e-faktura eller direktbetalningsbeställning, vår samarbetspartner har lovat att fakturorna skickas på rätt sätt vid nästa fakturering.

Vi förstår att detta är besvärligt för många och därför gör vi allt för att hjälpa våra kunder och erbjuder därför denna gång möjligheten att komma in till Partels butik på Strandvägen 16 och betala räkningen avgiftsfritt.

Tag gärna kontakt med oss per telefon 02-454 5400 eller e-post partel@partel.fi om ni undrar över något.

Svante Olofsson
Verkställande Direktör