Ruutu+ -kanalernas och -kanalpaketens distribution har avslutats

Ruutu+ -kanalernas och –kanalpaketens distribution har avslutats i vårt kabel-tv-nät den 30.4.2018. Orsaken till detta är att distributionsavtalet gällande Ruutu+ -kanalerna och -kanalpaketen mellan parterna DNA (vars kanalpaket vi förmedlar) och Nelonen Media upphörde den 30.4.2018.

Detta gäller följande kanalpaket:

  • Ruutu+ Viihde & Urheilu
  • Ruutu+ Viihde

Och följande kanaler:

  • Ruutu+ Leffat & Sarjat
  • Ruutu+ Dokkarit
  • Ruutu+ Lapset
  • Ruutu+ Urheilu –kanalerna

Ifall du har någon av de ovannämnda kanalerna i ditt Mix-kanalpaket, vänligen byt ut kanalen till någon annan. Du kan byta ut kanalen via adressen www.omahallinta.fi eller genom att kontakta vår kundtjänst 02 454 5400 eller partel@partel.fi.

Ändringen gäller också S-, M– och L –kanalpaketen. Tyvärr har nämnda Ruutu+ -kanaler avslutats även i dessa kanalpaket den 30.4.2018. I M- och L –kanalpaketen påbörjade en ersättande kanal, Viasat History HD, den 5.4.2018. Viasat History HD –kanalens programutbud väcker historien till liv med sina fascinerande dokumentärer som ger en fräsch och modern återblick i historien. För att se kanalen behöver du en Cable Ready HD –apparat och ett länkat TV-kort.