FiberFöretag

Ett välfungerande datanät säkrar företagets verksamhet

Företagens dataöverföringsbehov växer konstant i samband med att nättjänsterna utvecklas. Med fiberförbindelsen kan man garantera pålitliga och störningsfria förbindelser nu och i framtiden. Data överförs genom det optiska fiberröret i form av ljus, vilket innebär att långa avstånd eller svåra väderförhållanden såsom t.ex. åska inte påverkar dess funktionalitet.

Ifall företagets dataförbindelser bryter eller är långsamma – eller i värsta fall inte fungerar över huvudtaget, blir det mycket dyrt för företaget. Med en pålitlig och snabb förbindelse är företagets verksamhet effektiv och trevlig för de anställda, vilket ökar såväl produktionen som de anställdas trivsel.

Parnet FiberFöretag -förbindelserna är mångsidiga och snabba förbindelser som kombinerar data och tal. Fiberanslutningen erbjuder en nära på gränslös kapacitet för dagens och framtidens nättjänster. Endast med Parnet FiberFöretag -anslutningen får ditt företag mångsidiga lösningar för distansarbete och supersnabba förbindelser, som t.ex. videosamtal och videoladdningar kräver. Det går att koppla flera datorer eller företagets närnät till anslutningen.

Tackvare sin mångsidighet lämpar sig anslutningen för alla storlekars företag. Datahastigheterna är symmetriska, dvs. informationen rör sig lika snabbt och pålitligt åt båda hållen även om stora datamängder överförs.

Parnet FiberFöretag -anslutningens egenskaper

Kortare leveranstid
Snabbare reaktionstid, 24 h vardagar
Anslutningen innehåller en flerportad ändutrustning
Anslutningen inkluderar fast offentlig IP-adress
Anslutningen inkluderar 5 st e-postadresser

Tilläggstjänster
Brandmur/datasäkerhetspaket
Virusskydd för e-posten
Skräppostfilter
Tilläggs IP-adresser
Tilläggs e-postlådor

Tillgängliga hastigheter
Parnet Företagsbredband 10/10 M
Parnet Företagsbredband 30/30 M
Parnet Företagsbredband 50/50 M
Parnet Företagsbredband 100/100 M

Lämpar sig utmärkt för ett mindre behov

Parnet Fiberband PRO -anslutning
Egenskaper:
Anslutningen levereras enligt normal leveranstid
Anslutningen inkluderar Genexis ändutrustning
Anslutningen inkluderar en fast offentlig IP-adress, (extra IP-adresser går inte att få)
Anslutningen inkluderar 5 st e-postadresser

Tillgängliga hastigheter
Fiberband PRO 10/10 M
Fiberband PRO 100/20 M
Fiberband PRO 200/50 M

Ifall ditt företag inte behöver företagstjänster via fiber, går det bra att beställa FiberHem -anslutning till ditt företag, bekanta dig med anslutningen här.

Det lönar sig att följa med upphörandet av koppartjänsterna i Pargas centrum-område så inte ditt företag blir utan tjänster, kolla områdena här.
Enligt vår strategi kommer hela Pargas centrum-område att ha fibertillgänglighet innan år 2020 och tjänsterna via kopparnätet upphör samtidigt då fibern byggs ut.

Vår företagsförsäljning betjänar dig:

02 454 5400 eller foretag(at)partel.fi