Uudet HD-kanavat lisätty Partelin kanavatarjontaan!

MTV Finland HD ja TLC HD kuuluvat 15.1.2019 lähtien kanavatarjontaamme.

MTV Finland HD on teräväpiirtoversio kanavanumerolla 60 näkyvästä MTV-kanavasta. HD-versio näkyy jatkossa kanavanumerolla 61. Kanavan ohjelmistoon kuuluu muun muassa amerikkalaisia reality- ja draamasarjoja.

TLC HD näkyy kanavanumerolla 31, ja on teräväpiirtoversio kanavanumerolla 11 näkyvästä TLC-kanavasta. TLC on värikäs viihdekanava suunnattu lähinnä nuorille naisille. Ohjelmisto tarjoaa energistä viihdettä, kuten yllättäviä tositarinoita, häähaaveilua, herkuttelua ja muotia. Pääset tutustumaan erilaisiin todellisuuksiin, kohtaloihin ja kulttuureihin.

Useimmat televisiot ja digiboksit löytävät uudet kanavat automaattisesti. Käyttämästäsi vastaanottimesta riippuen voit kuitenkin joutua palauttamaan laitteen tehdasasetukset ja/tai tekemään uuden kanavahaun.