Partel toivottaa kaikille Hyvää Juhannusta!

Suomen kesä on vihdoinkin täällä ja juhannuksesta näyttäisi tulevan upea!

Kevään aikana tukihankkeemme Nauvossa, Simonbyssä ja Sunnanbergissä on polkaistu käyntiin. Kaivutyöt ovat edenneet hyvällä vauhdilla ja ensimmäiset kuituliittymät on jo toimitettu. Työt jatkuvat pitkin kesää ja toivomme että myös he, joilla on kesämökki tukialueillamme ovat meihin yhteydessä. Tämä koskee myös Lielahdessa ja Korppoossa olevia jossa tarvitaan vielä muutama sopimus jotta alue voidaan rakentaa. Hoggaisten osalta kaivutyöt aloitetaan vielä tänä vuonna.

IPTV-asiakkaamme voivat vaivatta katsella TV:tä myös kesämökillään. Jos teillä ei vielä ole IPTV:tä käytössänne, mutta haluaisitte katsella TV:tä myös mökillä tai veneellä, kannattaa olla yhteydessä myymäläämme, sillä palvelua voi kokeilla ilman sitovaa sopimusta.

Myymälän kesätarjoukset

Piirrustuslevy kesän automatkoille, anna luovuuden viedä sähköisellä piirrustuslevyllä. Kevyt 12 tuumainen iso näyttö jolle voit piirtää taideteoksesi, pyyhkiä se pois pelkällä napinpainalluksella ja aloittaa taas uuden piirtäminen. Nyt 19 € (normaalihinta 24 €)!

Bluetooth kaiutin fm-radiolla. Pieni helppokäyttöinen bluetooth kaiutin fm-radiolla jonka voit helposti ottaa mukaan veneeseen tai telttaan, soittaa musiikkia puhelimestasi tai kuunnella tavallista fm-radiota. Nyt 10 € (normaalihinta 15 €)!

Tarjoukset ovat voimassa 31.7.2019 asti.

Myymälän aukioloajat ovat 24.6.2019 alkaen maanantai – perjantai 9-17.

HUOM! Myymälä suljetaan klo 14:00 torstaina 20.6.2019 ja palvelemme taas maanantaina 24.6. klo 9-17.

Me Partelilla toivotamme kaikille oikein nautinnollista ja rentouttavaa kesää!