Koulut alkavat taas!

Tänään moni ekaluokkalainen suuntaa askeleensa kohti koulua, joten olkaa varovaisia liikenteessä! Aika kuluu nopeasti kun on hauskaa ja monen kesäloma on tältä vuodelta päättynyt. Partelilla on riittänyt kiireitä myös kesäkuukausina ja kuitutukihankkeemme on edennyt hyvällä vauhdilla. Ensimmäiset kuituasennukset ovat valmistuneet Nauvossa ja Simonbyssä. Kuituliittymä tarjoaa datayhteyden valon nopeudella ja häiriöttömän TV-signaalin sekä kanavapaketteja HD- ja 4K- laadulla. Kaikista suosituin kanavapaketti on Svenska paketet mutta myös laaja valikoima urheilukanavia ovat haluttuja Formula 1:n , jalkapallon ja NHL-jääkiekon ystävien keskuudessa. Tervetuloa meille keskustelemaan kuidusta, tilaamaan kanavapakettisi tai hankkimaan kodinelektroniikkaa! Toivotamme kaikille ihanaa syksyn alkua!