TV-vinkit viikolla 35!

Viikko tarjoaa monipuolista katseltavaa niin urheilun kuin viihteenkin ystävälle! Poimi C Moren ja Viasatin herkut alta 🙂 Voit tilata kanavapakettisi Partelin asiakaspalvelusta tai oman profiilisi kautta www.omahallinta.fi – nautinnollisia tv-hetkiä!

URHEILU:

  • Ensi viikolla luvassa on vielä Mestarien liigan karsintavaiheen ratkaisevien pudotuspelien toinen kierros (27. – 28.8. UCL, 2. playoff-kierros) sekä Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan lohkovaiheen arvonnat 29.-30.8.

  • C More on CHL:n koti – kausi käynnistyy suomalaisittain 1.9. ja avauskierroksen yksi ottelu esitetään Subilla (su 1.9. Kärpät – Bern. Lähetys käynnistyy klo 18:30. Itse ottelu klo 19:00). Lohkovaiheessa neljä suomalaisjoukkuetta pelaa yhteensä 24 ottelua ja pudotuspeleistä näytetään jopa 21 ottelua, eli CHL näkyy ja kuuluu C Morella yli 40 otteluna verran. Viime kevään MM-kultamiehityksestä mukana CHL-kamppailuissa, mm. Tapparasta Niko Ojamäki ja Kristian Kuusela, Kärpistä Atte Ohtamaa ja Lausannesta Sveitsistä: Petteri Lindbohm.
  • Formulat palaavat kesätauolta ja kauden loppurutistus käynnistyy – 1.9. ajetaan kilpaa Belgian Spassa. Tänään mediassa on spekuloitu Bottaksen jatkon varmistumisesta, mutta ehkä ensiviikonloppu tuo tullessaan vahvistuksen asiaan.
  • Timanttiliigassa siirrytään jännittävän kaksiosaisen finaalin ensimmäisiin mittelöihin, kun Zürichin illassa maailman parhaat yleisurheilijat ottavat mittaa toisistaan. Loppuviikosta kisataan myös Berliinissä IAAF:ssä.

VIIHDE:

  • Viikonloppuna lepakkomiehen fanien odotus palkitaan, kun jännittävä Batman Dark Knight -trilogia saa ensi-iltansa C Moren suoratoistopalvelussa.
  • Syksyn laatudokkariputken käynnistää RBG, joka kertoo USA:n korkeimman oikeuden tuomarista Ruth Bader Ginsburgista.
  • Sanomattakin on selvää, että suosittelemme myös käynnissä olevia sarjoja, joita voi omaan tahtiin seurata C More -suoratoistopalvelusta tai kanavalta sarjan uusimman jakson ensiesityspäivänä:

ti: Sokaistuneet ja Grand Hotel
to: BH90210
su: Sweetbitter

  • Jos missasit seuraavien sarjojen ”ensimmäisen näytöksen”, niin huoli pois, sarjat starttaavat tulevalla viikolla toisen kierroksen C More Series -kanavalla: Häät, hautajaiset ja ristiäiset, The Cry, Spanish Princess ja The Little Drummer Girl

EM-karsinnat jatkuvat ensi viikolla – jatkuuko pukkiparty? Seuraa Teemu Pukin temppuja Viasat Urheilu- ja Jalkapallokanavilla! Kun tilaat Viasatin kanavapaketin saat maksutta käyttöösi myös Viaplayn!

Studio & Suomi – Kreikka to 5.9. klo 21:00 Viasat Jalkapallo 
Saksa – Hollanti pe 6.9. klo 21:35 Viasat Jalkapallo 
Englanti – Bulgaria la 7.9. klo 18:50 Viasat Jalkapallo 
Studio & Suomi – Italia su 8.9. klo 21:00 Viasat Jalkapallo 
Pohjois-Irlanti – Saksa ma 9.9. klo 21:35 Viasat Jalkapallo