Muutoksia C Moren ja Viasatin kanavapaketeissa – Urheilusarjat tauolla, mutta viihdettä tarjolla edullisesti kotitelevisioon ja kaikille muillekin näytöille!

Koronaviruksen vuoksi suurin osa merkittävistä urheilusarjoista on tauolla. Tämä vaikuttaa C More Total- ja Sport- sekä Viasat Kulta-, Urheilu-, Jalkapallo-, Jääkiekko- ja Golf-kanavapakettien sisältöihin.

Seuraavat muutokset on tehty näihin kanavapaketteihin:

  • C More Sport -tilaukselle lisätään C More Totalin sisällöt, eli sarjat, elokuvat sekä lastenohjelmat.
  • Sekä C More Total – että C More Sport -kanavapakettien hinta maaliskuussa on alhaisempi kuin Total-paketin normaalihinta eli 12,95 €/kk. Hinta on voimassa toistaiseksi poikkeustilanteen ajan.
  • Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf -pakettien sisällöt laajenevat kattamaan Viasat Kulta -paketin kaikki kanavat ja kaikkien näiden pakettien hinta on 1.4. lähtien 19,95 €/kk.

Pakettien sisältömuutokset on jo päivitetty. Mikäli kanavat eivät automaattisesti päivity televisioosi, hae kanavat uudelleen.
Edullisemmat hinnat näkyvät asiakkaidemme tulevilla laskuilla ja ovat näillä näkymin voimassa poikkeustilanteen vaatiman ajan, mutta ainakin huhtikuun loppuun.

Lisäksi kanavayhtiöt pyrkivät hankkimaan uutta mielenkiintoista sisältöä urheilukanavilleen tästä poikkeustilasta huolimatta. Katso esimerkiksi SPORT LIVE arkisin klo 19.00 ja 20.00 Viasat Urheilu-kanavalta tai Viaplayssa.

Muistathan, että kaikkiin meiltä tilattuihin Viasat-paketteihin ja määräaikaisiin C More -sopimuksiin kuuluu myös suoratoistopalvelu! Huom koskee alkuperäistä kanavapakettitilausta!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluun mikäli jokin jäi askarruttamaan, palvelemme arkisin klo 8-16 numerosta 02 454 5400 ja partel(at)partel.fi!