fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

V premium -kanavapaketin ja Elisa Viihde Viaplay Total-palvelun hinta muuttuu

V premium -kanavapaketin uusi hinta on 1.3.2023 alkaen 44,95 €/kk (aiemmin 39,95 €/kk). 

Myös Elisa Viihde Viaplay Total -palvelun hinta muuttuu 1.3.2023 alkaen ja uusi hinta on 44,99 €/kk (aiemmin 39,99 €). 

V premium –kanavapaketin asiakkaat saavat edelleen koko Elisa Viihde Viaplay Total –palvelun sisällön käyttöönsä ilman lisäkustannuksia. Elisa Viihde Viaplayn samaa sisältöä voi katsella livenä yhdellä laitteella kerrallaan.

Hinnanmuutos astuu voimaan automaattisesti toistaiseksi voimassa olevilla asiakkuuksilla. Niillä asiakkailla, joilla on määräaikainen V premium tai Elisa Viihde Viaplay Total –tilaus hintamuutos astuu voimaan vasta määräajan päättyessä.  

Viaplay Groupin hinnankorotus mahdollistaa jatkossakin investoinnit ensiluokkaisiin sisältöihin ja entistä laajempaan tarjontaan. Urheilusisältöä kehitetään jatkuvasti. Suosittujen urheiluoikeuksien hankintakustannukset ovat jatkuvassa kasvussa ja korkealaatuisten ja kiinnostavien urheilusisältöjen hankintaa varten ollaan laajennettu toimintoja ja hankittu useiden markkinoiden tällä hetkellä suosituimpia urheiluoikeuksia. Lisäksi Viaplay Group on koonnut maan taitavimmat asiantuntijat ja selostajat, jotka tarjoavat katsojille korkealaatuisia studioformaatteja. Kaiken live-urheilun lisäksi Viaplay investoi myös tasokkaisiin urheiludokumentteihin, sekä muuhun urheiluun keskittyviin urheilusisältöihin.