KuituHuoneistoon

Parnet KuituTaloyhtiöön

Taloyhtiösi päättää kuituliittymän hankinnasta yhteisesti koko taloyhtiöön. Mikäli taloyhtiössäsi on jo kuituyhteys, niin valittavanasi on runsaasti lisäpalveluita makusi mukaan. Jos taloyhtiössäsi ei vielä ole kuituyhteyttä tai et tiedä onko, niin kannattaa olla yhteydessä isännöitsijään ja puheenjohtajaan, jolloin kuituliittymän hankinta voidaan laittaa vireille.

Kuitu turvaa elämisen perustarpeen!

Kuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua elämään. Kuidun kautta pääset sujuvasti nauttimaan markkinoiden parhaista digitaalisista palveluista! Liittymä on myös asuntosi arvoa nostava järkevä sijoitus tulevaisuuteen, oli sitten kyseessä vuokra- tai omistusasunto.

Hyvin toimiva tietoverkko kuuluu nykyään jokaisen talouden perustarpeisiin sähkön, lämmityksen ja veden rinnalla. Kotien tiedonsiirtotarpeet kasvavat räjähdysmäisesti  mm. televisio- ja verkkopalvelujen kehittyessä.  Kuituyhteydellä voidaankin varmistaa luotettavat ja häiriöttömät yhteydet. Tieto siirtyy valokuitukaapelissa valon muodossa, joten suuretkaan etäisyydet tai poikkeukselliset sääolot, kuten ukkonen, eivät vaikuta sen toimintaan.

Parnet KuituTaloyhtiöön -liittymän avulla kaikki taloyhtiön asukkaat saavat kodin tietoliikennepalvelut samassa paketissa vaivattomasti ja nopeasti. Asukkaat voivat tilata liittymäänsä lukuisia lisäpalveluita makunsa mukaan.

Kuituyhteys nostaa taloyhtiön asuntojen arvoa:

  • Mahdollistaa erittäin nopeat Internet-yhteydet (jopa 500/100 Mbps).
  • Voit nauttia nykyisistä ja tulevista palveluista ilman päivityksiä ja laitehankintoja.
  • Lähes rajaton kapasiteetti tulevaisuuden palveluille kuten ip-tv:lle, videopuheluille, hoivapalveluille, videoiden nettivuokraamiselle sekä kuva- ja videotiedostojen jaolle.
  • Riittävästi tehoa suurienkin tiedostojen varmentamiselle ja tallentamiselle.

Parnet KuituTaloyhtiöön -liittymä sisältää jokaiseen asuntoon:

  • Taloyhtiön valitseman perusnopeuden: 1/1 Mbps, 10/10 Mbps, 100/20 Mbps tai 200/50 Mbps.
  • Kaapeli-TV-palvelun.

Lisäpalvelut, joita asukkaana voit tilata asuntokohtaisesti:

  • Nopeampi nettiyhteys: Parnet KuituHuoneistoon 10/10 M, 50/10 M, 100/20 M, 200/50 M tai 500/100 M.
  • TV-sisältöä makusi mukaan: valittavanasi on erittäin runsas kanavapakettitarjonta..

 

ray