KuituKotiin

Kuitu turvaa elämisen perustarpeen!

Kuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua elämään. Kuidun kautta pääset sujuvasti nauttimaan markkinoiden parhaista digitaalisista palveluista! Liittymä on myös kiinteistösi arvoa nostava järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Hyvin toimiva tietoverkko kuuluu nykyään jokaisen talouden perustarpeisiin sähkön, lämmityksen ja veden rinnalla. Kotien tiedonsiirtotarpeet kasvavat räjähdysmäisesti  mm. televisio- ja verkkopalvelujen kehittyessä.  Kuituyhteydellä voidaankin varmistaa luotettavat ja häiriöttömät yhteydet. Tieto siirtyy valokuitukaapelissa valon muodossa, joten suuretkaan etäisyydet tai poikkeukselliset sääolot, kuten ukkonen, eivät vaikuta sen toimintaan.

Parnet KuituKotiin -liittymällä saat kaikki kodin tietoliikennepalvelut, datan, televisiokuvan ja puheen, samaa yhteyttä pitkin vaivattomasti ja nopeasti. Parnet Kuitukaistalla voit surffailla langattomasti kodissasi, lue lisää tästä.

Elävä maaseutu on meille kaikille tärkeä. Lue tästä miten Paraisten Ålössä rakennettiin kuitua yhteisvoimin.

Monta hyötyä monta maksutapaa. Tilaa kuitu nyt!

Parnet KuituKotiin -liittymän voi hankkia kolmella eri tavalla, valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle sopivin!

5 vuotta korotonta maksuaikaa

Parnet KuituKotiin –liittymä osamaksulla. Tarjoamme 5 vuotta (60 kk) korotonta maksuaikaa seuraavasti: Käsiraha 600 €. 19,83 €/kk x 60 kk. Liittymään voit tilata haluamasi palvelut, kuten Parnet Kuitukaista sekä tv-palvelut.
Osamaksuehdot.

KuituKotiin -liittymä kertamaksulla

Kun hankit KuituKotiin – liittymän kertamaksulla maksat 1790 € kerralla. Liittymään voit tilata haluamasi palvelut, kuten Parnet Kuitukaista sekä tv-palvelut.

Valmis Kuitupaketti viihteen ystävälle

Kuitupaketit ovat oiva valinta sinulle, joka haluat liittymääsi sisältöä. Kuitupaketeissa on 24 kk määräaikainen sopimus. Vaihtoehtoja on kaksi:

  • Paketti 1: Kuitukaista 100 / 20 M, KTV- liittymä, TV- kortti ja yksi vapaavalintainen kanavapaketti.  Kuukausihinta alk.  60,60 € / kk. Paketin liittymismaksu on 1490 €.
  • Paketti 2: Kuitukaista 200 / 50 M, KTV- liittymä, TV- kortti ja kaksi vapaavalinnaista kanavapakettia.  Kuukausihinta alk. 80,55 € / kk. Paketin liittymismaksu on 1190 €.

Kuitupaketit myös osamaksulla, katso hinnastosta!

Edellämainitut hinnat ovat voimassa Paraisten keskustassa.

Pelkkä kuituliittymä ilman palveluita

Joskus voi olla tilanne että haluat hankkia KuituKotiin –liittymän ilman mitään palveluja, esimerkiksi jos hankit kuidun tulevia sukupolvia varten tai talossa ei asuta juuri nyt – tai jostain muusta syystä haluat hankkia palvelut kuituliittymääsi vasta myöhemmin.

Tämä toki onnistuu, tällöin KuituKotiin –liittymän verkon ylläpidosta veloitetaan 4,50 € kuukausimaksu. Mitä tarkoittaa kun liittymäsi on ylläpito tilassa:

  • Sinulla on valmius tilata palveluita ja palvelut avataan ilman avausmaksua, palveluiden aktivointiaika on nopea
  • Voit myös lopettaa nykyiset kuidun kautta tulevat palvelut (ellei niissä ole määräaikaisuuksia) jos sinulle ei ole niille käyttöä juuri nyt.
    Toistuvissa liittymän ylläpito tilaan laittamisissa, kuten kesämökillä, tulee palvelut olla aktiivisina väh. 6 kk/kalenterivuosi
  • Varmistamme että linja taloosi on kunnossa ja tarvittaessa teemme korjaustoimenpiteitä, esim. jos kaapeli kaivetaan poikki tai kuituverkossa pitää tehdä laitevaihtoja

Kysy lisää Parnet KuituKotiin -liittymästä ja sen saatavuudesta myynnistämme Malmikatu 6, 02 454 5400.

 

Langaton verkko eli WLAN

Langaton eli WLAN-verkko on kätevä tapa käyttää Kuitukaistaasi. Sen avulla pääset nettiin kännykällä, tabletilla tai tietokoneella ilman verkkojohtoa ja voit surffata koko langattoman kotiverkkosi kantavuusalueella. Huomioithan kuitenkin, että WLAN-verkko ei ole osa toimittamaame kuitu- tai laajakaistayhteyttä vaan omaa sisäverkkoasi.

Langattoman verkon nopeus

Langattomasti ei toistaiseksi pysty saavuttamaan huippunopeuksia. Jos haluat käyttää Kuitukaistaasi maksiminopeudella ja pienimmillä mahdollisella vasteajalla, tulee sinun kytkeä tietokoneesi suoraan modeemiin verkkojohdolla.

Langattoman verkon siirtonopeus vaihtelee ja se on riippuvainen monesta eri tekijästä. Nopeuteen vaikuttavat mm. modeemin ja käyttämäsi laitteen tekniikka ja etäisyys sekä ympäristö. Modeemeissa, tukiasemissa, vahvistimissa ja reitittimissä ilmoitetut nopeudet ovat teoreettisia maksiminopeuksia. WLAN-verkon nopeuteen ja toimivuuteen vaikuttavat myös lähistöllä olevien langattomien verkkojen määrä ja käytössä olevat lähetyskanavat.

Paranna langatonta kotiverkkoasi ja kokeile Ubiquitin uutta tukiasemaa!

Tarjoamme nyt erityisen hyvin isompiin omakotitaloihin sekä yrityksiin soveltuvaa laajennettavaa WLAN-ratkaisua kaikille kuituasiakkaillemme. Ubiquiti UniFi Wi-Fi -ratkaisulla yhteys langattomaan verkkoon ei katkea vaikka yhteydessä oleva laite siirtyykin yhden tukiaseman kattavuusalueelta toisen alueelle. Lisäksi järjestelmä on etähallinnoitavissa, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet etätukeen.

Ratkaisu vaatii meiltä tilatun aktiivisen kuitu- tai yritysliittymän sekä Ethernet-kaapelin kuitupäätelaitteelta tukiasemille. Laite saa tarvittavan sähkön Ethernet-verkon kautta, joten muita johtoja ei tukiasemalle tarvita. Tämän vaativaakin sisustuksellista silmää tyydyttävän tukiaseman sijoitat siis helposti vaikka suoraan kattoon tai seinälle.

Ubiquiti UniFi tukiasema 149 €/kpl.