Partel IT Manager on IT-tukesi yrityksen arjessa

Partel_IT_manager_alasivun_kuva_1

Millä tolalla yrityksesi IT-asiat ovat? Viekö laitteiden ja ohjelmistojen kanssa pähkäily liikaa aikaa ydintehtävältäsi? Ei hätää, ota avuksi Partel IT Manager!

Apua arjen IT-haasteisiin

Partel IT Manager on uusi palvelu, joka tarjoaa IT-asiantuntijan palvelut yrityksesi käyttöön 1-5 päivänä kuukaudessa. Aluksi kartoitamme yhdessä kanssasi yrityksen IT-tilanteen. Sen perusteella tehdään suunnitelma IT Managerin toimista.

Partel IT Manager -palvelut

Partel IT Manager tarjoaa tukea silloin, kun oma aika ja IT-osaamisesi eivät riitä. Partel IT Manager huolehtii puolestasi yrityksen IT-asioista, työskentelee yrityksesi hyväksi sovitulla tavalla ja auttaa sinua muun muassa raportoinneissa, ohjelmistojen ja lisenssien käyttöönotossa ja ylläpidossa, laitteiden hankinnassa ja käyttöönotossa tai vaikkapa pilvipalvelujen käytössä. Kaikki palvelut näet alla olevasta listasta.

 • IT-toimintojen nykytilan kartoitus ja dokumentointi
 • raportoinnit
 • sisäverkot
 • ohjelmistot ja lisenssit
 • palvelimet
 • pilvipalvelut
 • verkkosivut
 • sähköpostit ja verkkotunnukset
 • varmuuskopioinnit
 • tietoturva ja -suojakysymykset
 • IT-asioiden kokonaishallinta
 • käyttötuki
 • liittymät ja yhteydet
 • laitteet
 • henkilöstökoulutukset

HUOM! Partel IT Manager neuvoo myös EU:n uuteen tietosuoja-asetukseen liittyvissä kysymyksissä.

Partel_IT_manager_alasivun_kuva_2

Mitä hyötyä Partel IT Managerista on?

Partel IT Manager on tietohallinnon kokonaispalvelu, jonka avulla yrityksesi on jatkuvasti ajan hermolla IT- alan muuttuvista käytännöistä ja mahdollisuuksista sekä ratkaisuista, joiden avulla yrityksesi voi tehostaa toimintaansa. Yrityksen johtamiseen ja kehittämiseen jää enemmän aikaa, kun sinun ei tarvitse keskittyä huolehtimaan tietojohtamisesta.

Partel IT Manager auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteet niin, että IT-osaaminen tukee niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Näin varmistat myös yrityksesi ajanmukaisen kehittämisen ja kustannustehokkaan tietojohtamisen. Samalla voit luottaa siihen, että yrityksesi IT-osaaminen on hyvissä käsissä.

Asiantunteva IT-osaaminen on nykyään myös olennainen osa fiksua riskinhallintaa. Kun olet perillä, mitä yrityksen IT-asioissa tapahtuu, vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja saatat myös saavuttaa kilpailuetua muihin alasi toimijoihin nähden. Kun IT-osaaminen on ajan tasalla, maksat vain yritystäsi hyödyttävistä toimenpiteistä ja varmistat, että lisenssit ja ohjelmistot ovat ajan tasalla. Partel IT Manager valvoo myös tietohallinnon kuluja puolestasi.

Näin saat Partel IT Managerin käyttöösi

 1. Ota yhteyttä Partelin yritysmyyntiin ja sovi heidän kanssaan tapaamisesta ja kerro yrityksesi tukitarpeista alustavasti.
 2. IT Manager -asiantuntijamme tekevät maksullisen kartoituksen yrityksessäsi.
 3. Saat asiantuntijoidemme tekemän ehdotuksen yrityksellesi parhaiten soveltuvista palveluista.
 4. Sovi palvelun käyttöönotosta ja saat IT Managerin avuksesi!

Partel IT Manager -ehdotus on suunnitelma yrityksellesi sopivimmista palveluista. IT Manager noudattaa toimiessaan tätä suunnitelmaa ja raportoi sinulle säännöllisesti työn tilanteesta.

Helpota arkeasi ja ota avuksesi asiantunteva Partel IT Manager!

Ota yhteyttä tai tule käymään:
yritykset(at)partel.fi
Puh. 02 454 5400

TunturiTec toivotti Partel IT Managerin tervetulleeksi

Paraislainen metalliteollisuuden moniosaaja, TunturiTec Oy, otti käyttöönsä Partel IT Manager -palvelun. Yrityksen toimitusjohtaja Harri Tunturi kertoo palvelun hankkimiseen johtaneista syistä ja kertoo IT-tukipalvelujen hyödyistä kasvavalla ja jatkuvasti kehittyvällä teollisuusalalla. Lue lisää täältä.

Harri ja Robert Tunturi suosittelevat Partelin IT Manager -palvelua kaikenkokoisille yrityksille.