KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel Internet

  • Nopea ja luotettava internetyhteys
  • Kuitu kotiin
  • Mobiili missä kuljet

Kuitu turvaa elämän perustarpeet!

Kuitu takaa vakaan ja turvallisen datayhteyden lähes rajoittamattomalla kapasiteetilla. Kuidun avulla voit helpottaa arkeasi ja tehdä elämästä laadukkaan. Kuidun ansiosta voit nauttia markkinoiden parhaista digitaalisista palveluista! Yhteys on myös järkevä ja kannattava investointi joka lisää kiinteistön arvoa tulevaisuutta ajatellen.

Hyvin toimiva nettiyhteys kuuluu nykyään kaikkien kotitalouksien perustarpeisiin sähkön, lämmön ja veden rinnalla. Tiedonsiirron tarve koteihin kasvaa räjähdysmäisesti tv- ja televisiopalvelujen kehittyessä. Kuituliittymä voi taata luotettavat ja häiriöttömät yhteydet. Tiedot välitetään valon muodossa optisen kuidun kautta, mikä tarkoittaa, että pitkät etäisyydet tai vaikeat sääolosuhteet, kuten ukkosmyrskyt eivät vaikuta sen toimintaan. Kuitu on myös ympäristöystävällinen ja säteilytön vaihtoehto.

Parnet KuituKotiin -yhteyden avulla saat kaikki kodin datapalvelut ja laadukkaan tv-kuvan saman yhteyden kautta nopeasti ja kätevästi. Partel UFO:n avulla voit myös surffata langattomasti kotonasi, lue lisää KuituKotiin -> Ohjeet.

KuituKotiin-liittymä

Liittyismaksu sis. asennuksen ja kuitupäätelaite

alkaen 1790 €

Tiesithän, että voit hakea kotitalousvähennystä!

Lue lisää

Kuitukaista

100/20M 200/50M 500/100M 1000/500M

alkaen 39,90 €/kk

Lue lisää

Partel UFO Lite

149 €

Lue lisää

F-Secure 1 kk 0 €!

Viaplay nyt Elisa Viihde Viaplay