KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel Internet

  • Nopea ja luotettava internetyhteys
  • Kuitu kotiin
  • Mobiili missä kuljet

Kuitu turvaa elämän perustarpeet!

Kuitu takaa vakaan ja turvallisen datayhteyden lähes rajoittamattomalla kapasiteetilla. Kuidun avulla voit helpottaa arkeasi ja tehdä elämästä laadukkaan. Kuidun ansiosta voit nauttia markkinoiden parhaista digitaalisista palveluista! Yhteys on myös järkevä ja kannattava investointi joka lisää kiinteistön arvoa tulevaisuutta ajatellen.

Hyvin toimiva nettiyhteys kuuluu nykyään kaikkien kotitalouksien perustarpeisiin sähkön, lämmön ja veden rinnalla. Tiedonsiirron tarve koteihin kasvaa räjähdysmäisesti tv- ja televisiopalvelujen kehittyessä. Kuituliittymä voi taata luotettavat ja häiriöttömät yhteydet. Tiedot välitetään valon muodossa optisen kuidun kautta, mikä tarkoittaa, että pitkät etäisyydet tai vaikeat sääolosuhteet, kuten ukkosmyrskyt eivät vaikuta sen toimintaan. Kuitu on myös ympäristöystävällinen ja säteilytön vaihtoehto.

Parnet KuituKotiin -yhteyden avulla saat kaikki kodin datapalvelut ja laadukkaan tv-kuvan saman yhteyden kautta nopeasti ja kätevästi. Partel UFO:n avulla voit myös surffata langattomasti kotonasi, lue lisää KuituKotiin -> Ohjeet.

Viestintävirasto, Paraisten kaupunki ja Paraisten Puhelin Oy ovat parhaillaan työstämässä ainutlaatuista yhteistyöhanketta, jonka avulla kuituverkkoa voidaan laajentaa myös maaseutualueille, joille kuidun tarjoaminen ei ole aiemmin ollut taloudellisesti mahdollista. Hankkeeseen valitut seitsemän aluetta ovat Sunnanberg, Hoggais, Lielax, Simonby, Tervsund, Nauvo ja Korppoo. Lue lisää kuitutukihankkeestamme täältä!

KuituKotiin-liittymä

Liittyismaksu
sis. asennuksen ja kuitupäätelaite

alkaen 1790 €

Tiesithän, että voit hakea kotitalousvähennystä!

Lue lisää

Kuitukaista

100/20M
200/50M
500/100M
1000/500M

alkaen 39,90 €/kk

Lue lisää

Partel UFO Lite

149 €

Lue lisää

Hanki Telia Liigapassi!

Tv-nautintoja Partelilta

Syksyn tv-helmet