KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel TV

  • Häiriötön kuvanlaatu HD-tarkkuudella
  • Suomen suurin kanavatarjonta
  • Paras tv-palvelu jokaiselle kuituasiakkaalle!

Sopimusehdot

Sopimusehdot löytyvät sivulta Asiakaspalvelu -> Info -> Sopimusehdot

Kaapeli-tv: Palvelukuvaus

1. Palvelun yleiskuvaus

Kuitu-ktv (jäljempänä palvelu) on Paraisten Puhelin Oy:n (jäljempänä Partel) tarjoaman Parnet KuituKotiin -liittymän lisäpalvelu, jolla toimitetaan asiakkaalle tv- ja radiopalveluita. Palvelu voidaan toimittaa vain sellaiseen kiinteistöön jossa on Parnet KuituKotiin -liittymä.

2. Palvelun ominaisuudet

Palvelu sisältää pääsääntöisesti samat maksulliset sekä maksuttomat radio- ja tv-palvelut kuin Partelin ktv-verkossa. Palvelussa toimii sama katselukortti kuin Partelin ktv-verkossa.

3. Palvelun toimitus

Palvelu toimitetaan asiakkaan ktv-mediamuuntimeen (joka toimitetaan Parnet KuituKotiin-liittymän yhteydessä). Asiakkaan kiinteistössä on oltava Viestintäviraston määräysten mukainen antenniverkko (vähintään ns. Ketju /& Tähti-800- verkko) johon mediamuuntimelta tuleva RF-signaali kytketään. Palvelu toimitetaan asiakkaan DATA-mediamuuntimeen Ethernet-signaalina. Asiakkaan kiinteistössä on oltava Viestintäviraston määräysten mukainen yleiskaapelointi (vähintään CAT5e), johon mediamuuntimelta tuleva Ethernet-signaali kytketään. Palvelun toimitustavasta riippumatta asiakas vastaa itse kiinteistön sisäverkon laadusta ja liittymään liitetyistä päätelaitteista. Palvelun käyttäminen vaatii kuhunkin jakelutapaan yhteensopivan päätelaitteen.

3.1. Takuu

Kuitupäätelaitteen ktv-muuntimella on takuu seuraavasti:

Ktv-laite on asennettu alle 2 vuotta sitten -> Asennus ja muunnin ilmaiseksi
Ktv-laite on asennettu yli 2 vuotta mutta alle 4 vuotta sitten -> Asennus ja muunnin 50%:n alennuksella
Ktv-laite on asennettu yli 4 vuotta sitten -> Asiakas maksaa sekä asennuksesta että muuntimesta

4. Palvelun asennus

Asiakas tilaa liittymän tilauksen yhteydessä asennuksen Partelilta. Partelin edustaja kytkee ktv-mediamuuntimelta tulevan kaapelin kiinteistön antenniverkkoon. Asiakas hankkii itse muut tarvittavat verkkolaitteet ja -komponentit sekä päätelaitteet kuten kortinlukijat ja digiboksit.

5. Palvelun rajoitukset

Telepalvelut ovat luonteeltaan häiriöalttiita, tämän vuoksi myös Parnet Kuitu-ktv- palvelun kautta tulevissa radio- ja tv-palveluissa saattaa esiintyä häiriöitä ja katkoksia. Asiakas huolehtii itse sähköstä jota ktv-mediamuunnin vaatii.

6. Muut ehdot

Partel vastaa datasiirrosta optisen kaapelin kautta asiakkaan tontille saakka.

7. Laskutus

Palvelun liittymismaksu laskutetaan tilauksen yhteydessä, mikäli asiakkaan kanssa ei ole muuta sovittu. Kuitu ktv -kuukausimaksut laskutetaan kuukausilaskutuksena ellei muuta ole sovittu. Kuitu ktv -lisäpalveluiden (maksu-tv) laskutus menee kyseisen tuotteen palvelukuvauksen mukaan.

8. Palvelukuvauksen muutokset

Partelilla on oikeus muuttaa tätä palvelukuvausta. Asiakkaalle ilmoitetaan muutoksesta vähnintään 1 kuukausi ennen kuin muutos astuu voimaan. Mikäli palvelukuvausta muutetaan asiakkaan haitaksi, asiakkaalla on oikeus irtisanoa palvelusopimus kuukausi sen jälkeen kun tiedote on julkaistu.

9. Sovellettavat muut ehdot

Ellei asiakkaan kanssa ole muuta sovittu, sovelletaan tämän palvelun tuottamisessa ja toimittamisessa seuraavia kulloinkin voimassa olevia ehtoja seuraavassa järjestyksessä: palvelusopimusta, palvelun hinnastoa, palvelukuvausta, palvelun erityisehtoja, ktv:n yleisiä sopimusehtoja ja teleyrityksen palveluiden yleisiä sopimusehtoja kuluttajille.