Parcall

Parcall on 1997 perustettu pieni ajantasalla oleva CallCenter -yritys joka tarjoaa asiakkailleen kattavia vaihde- ja vastauspalveluita. Asiakaskuntaan kuuluu sekä pieniä että suuria yrityksiä ja yhteisöjä.

Palvelut yksilöidään tapauskohtaisesti asiakasyrityksen koon, toimintatapojen ja tarpeiden mukaisesti. Palveluihin kuuluvat mm. puheluiden välittäminen sekä soittopyyntöjen ja tilausten vastaanottaminen. Meidän kautta hoituu myös skannaus sekä postinkäsittely eri tarpeiden mukaisesti.

Vastaamme yrityksen kutsunumeroon sovitulla tavalla ja puhelu välitetään tarvittaessa toiveidenmukaisesti eteenpäin. Vastauspalveluun voi liittää myös esim. tilausten vastaanoton, ajanvarauksen tai muita vastaavia palveluita. Parcallin vastauspalvelu sopii mainiosti myös tilapäiseen käyttöön esimerkiksi lomien, koulutusten tai palaverien ajaksi. Parcalliin voi kääntä puhelunsa mistä päin Suomea tahansa, ja myös ulkomailta.

Parcallin vaihdepalvelu tuo nykyaikaisimman puhelinjärjestelmän ominaisuudet yrityksen käyttöön ilman investointia omaan järjestelmään. Säästöä syntyy huolto- ja varaosakuluissa – lisäksi näistä syntyvä vaiva jää pois. Vaihde- ja vastauspalvelut ovat myös tilattavissa erikseen.

Lisätietoja numerosta 02 454 1111 tai osoitteesta parcall(at)parcall.fi.