Palvelut

Keskity olennaiseen – me vastaamme puhelimeesi!

Parcall on ratkaisu yrityksille, jotka haluavat tehostaa puheluliikenteen hoitoa. Tarjoamme yrityksellesi vastaus-, vaihde- ja postinvälityspalveluja, joiden avulla voit itse keskittyä olennaiseen, asiakkaiden palvelemiseen ja kaupan tekemiseen.

Suunnittelemme palvelumme aina asiakaskohtaisesti ja varmistamme yrityksellesi oikein mitoitetut resurssit – puhelu- ja postiliikenteen määrästä riippumatta.

Näiltä sivuilta löydät tarkempaa tietoa tarjoamistamme palveluista. Tervetuloa tutustumaan ja löytämään juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Toiminta-ajatus

Oy Parcall Ab tarjoaa asiakaslähtöisen, kilpailukykyisen ja joustavan ratkaisun yritysten ja yhteisöjen vastauspalveluille.

Parcall-ratkaisu on nykyaikainen ja toimiva tapa ylläpitää ja kehittää hyvää palvelutasoa ja tavoitettavuutta. Palvelut räätälöidään tapauskohtaisesti yrityksen tai yhteisön toiminnan koon, toimintatapojen ja tarpeiden mukaan.

Parcallin arvot ovat: asiakaskeskeisyys, luotettavuus, palveluhenkisyys ja jatkuva kehittyminen.

Tavoittelemme hallittua kasvua niin, että kaikissa tilanteissa pystymme palvelemaan sekä olemassa olevia että uusia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.