Vastaus – Case NorColour

NorColourissa vastaa neiti X

Paraisten Mielisholman saaressa toimiva värikarttoja valmistava NorColour Oy Ab on toimialaltaan Pohjoismaisessakin mittakaavassa ainutlaatuinen. Pari vuotta sitten kesälomien kynnyksellä postissa tullut Parcallin mainos sai NorColourin kokeilemaan Parcallin vastauspalveluita. Nykyään NorColouriin tuleviin puheluihin vastaa aina tarvittaessa Parcallin ammattitaitoinen henkilökunta.

– Alussa jotkut asiakkaat hämmästelivät, kun otimme Parcallin vastauspalvelun käyttöömme. Eräskin yhteistyökumppani Italiasta kyseli kovin uteliaana ”Who is the new lady that answered on your phone?”. Selitin tilanteen ja kerroin heille Parcallin vastauspalvelusta. Vastaus kuului: ”Oh you finns, you are always so clever”, NorColourin toimitusjohtaja Henrik Granholm muistelee hymyillen.

NorColourissa on käytössä tarvittaessa vastauspalvelu ja soiton edelleen ohjaus -palvelu.

– Käytännössä kytken palvelun käyttöön, kun olen työmatkoilla, lomilla, tapaamisissa, tms. Palvelu on myös hyvä kytkeä työpäivän päätteeksi, kun esimerkiksi meillä Suomessa kello on neljä, niin Ruotsissa kello on vasta kolme, Granholm listaa. Yritys tekee paljon ulkomaankauppaa, joten myös kielitaito on arvossaan. Granholmin mielestä Parcallin helppokäyttöiset ja edulliset palvelut ovat helpottaneet työntekoa ja parantaneet palvelua.

– On hyvä että on joku, joka voi aina vastata puhelimeen ja kirjaa soittopyynnöt tai yhdistää tärkeimmät puhelut kännykkään. Palvelu helpottaa sitä pientä stressin tunnetta, joka helposti välillä tulee siitä, että pitäisi olla joka hetki tavoitettavissa, Granholm kiittelee.