Vastaus – Case Norex

Sopii kaiken kokoisille yrityksille

Parcallilla on asiakkaanaan erikokoisia yrityksiä ympäri Suomen. Yksi mainio esimerkki on 30-vuotias perheyritys, holding-yhtiö Norex International, joka omistaa alkoholijuomien maahantuontiin keskittyvän Oy Norex Spirits Ab:n sekä merkkikosmetiikan maahantuojan, Oy Norex Cosmetics Ab:n.

Parcall vastaa sekä emoyhtiön että sen tytäryhtiöiden puheluihin aina arkisin kello 8-17. Yhteensä puheluita kertyy 30 alanumerosta kuukausittain reilut 400.

– Halusimme parantaa tavoitettavuuttamme ja sen myötä asiakaspalvelua. Nyt voimme olla täysin varmoja siitä, ettei puheluja jää huomioimatta. Kun vastaaminen on ulkoistettu, voimme lisäksi keskittyä entistä tehokkaammin omaan toimintaamme, Norex Spirits Oy:n toimitusjohtaja Tomas Lönnberg vastaa kysymykseen vastauspalvelun hankkimisen taustoista.

Vinkki Facebookista

Norexilla oli ennen Parcallia käytössään toinen vastauspalvelu, mutta yhtiö ei ollut täysin tyytyväinen sen toimintaan. Vinkin Parcallista Lönnberg sai ystävältään Facebookissa.

– Otin ensin Parcallista ja sen palveluista tarkemmin selvää, ja kun aloitimme sopimusneuvottelut, löytyi yhteinen sävel heti.

Parcallin tarjoama englannin- ja ruotsinkielinen palvelu oli eräs tärkeä tekijä palveluntarjoajan valitsemisessa, sillä Norexille tulee päivittäin paljon puheluja ulkomailta.

– Edustamme monia viininvalmistajia ja hajustetaloja ympäri maailman. Saamme soittoja muun muassa Chilestä ja Argentiinasta, Keski-Euroopan maista sekä Yhdysvalloista, Lönnberg kuvailee kansainvälisen yhtiön arkea.

Tutustuminen kannattaa

Vastauspalvelun käyttöönotto sujui Espoossa päämajaansa pitävässä Norexissa moitteettomasti. Yhtiön lankapuhelinten toimittaja kävi Parcallin kanssa palvelun tekniset järjestelyt läpi.

– Olimme sopineet Parcallin kanssa päivämäärän vastauspalvelun käynnistymiselle, ja silloin se myös tapahtui.

Tyytyväisen asiakkaan on helppo lähettää Parcalliin tutustumiseen kannustavia terveisiä myös muille yrittäjille.

– Kannattaa tutustua vastauspalvelun mahdollisuuksiin. Uskon, että moni saattaa yllättyä, miten paljon etuja siitä omalle yritykselle voikaan olla, Lönnberg summaa.

Norex-yhtiöt

  • Holding-yhtiö Norex Internationalilla on kaksi tytäryhtiötä:
    • Oy Norex Spirits Ab, alkoholijuomien maahantuonti (mm. Tosti ja Laroche)
    • Oy Noex Cosmetics Ab, merkkikosmetiikan maahantuonti (mm. Kenzo ja Oscar de la Renta)
  • Perheyritys
  • Toimipaikka Espoossa
  • Henkilöstöä noin 20