DNA

DNA:n matkapuhelin- ja liikkuva laajakaista- liittymät nyt Partelin myymälästä

DNA logo 9.4.2015 LITEN

Myymälästämme löydät nyt DNA:n sekä kuluttaja asiakkaiden että yritysten matkapuhelin- ja liikkuva laajakaista-liittymät.

DNA -liittymillä nykyaikaisten laitteiden käyttö on edullista:

DNA Rajaton -liittymissä ei tarvitse käyttöä miettiä. Sillä voit viestitellä, puhua ja käyttää nettiä juuri niin paljon kuin haluat. Kiinteä kuukausimaksu sisältää normaalihintaiset kotimaanpuhelut, viestit ja nettiyhteyden 4G-verkon täydellä kapasiteetilla.
DNA Äly -liittymissä on valinnan varaa ja maksat vain liittymän käytön mukaan. Valitse käyttöösi sopivin liittymä. Tarjolla on puhetta, tekstiviestejä sekä nettiyhteydet eri nopeuksilla edulliseen hintaan. Halutessasi voit ottaa liittymän kokonaan ilman nettiä.
DNA Veppi on liikkuva laajakaista tablettiin tai Mokkulaan. DNA Vepillä voit nettisurffailla rajattomasti edullisella kuukausihinnalla.
Kattava, nopea, laadukas verkko
 
DNA tarjoaa asiakkailleen huippuluokan yhteydet. Hyvän kuuluvuuden lisäksi DNA:n asiakkailla on tutkitusti nopea liikkuva laajakaista. Ainoana operaattorina Suomessa DNA tarjoaa myös HD-äänenlaadun, joka takaa puheluiden kristallinkirkkaan äänenlaadun kattavassa 3G-verkossa.
Lue lisää DNA:n liittymistä osoitteessa www.dna.fi