Partel IPTV – Se parempi TV

Katso tv:tä missä, miten ja milloin haluat!

Partel IPTV antaa sinulle juuri oikeat eväät tv:n katseluun – sujuvuutta!  Laaja kanavatarjonta. Korkealuokkainen kuvanlaatu. Tallennusmahdollisuus. Mahdollisuus vuokrata elokuvia siirtymättä senttiäkään omalta sohvalta.

Partel tuo jotain ihan uutta tv-katsojilleen. Partel IPTV on kuituliittymän kautta katsottavan interaktiivinen tv-palvelu. Partel IPTV:llä voit sanoa hyvästit sekä antennille että kanavahaulle. Lisäksi saat sovelluksen kaikkiin tv-laitteisiisi yhdellä liittymällä. Kaikki on valmiiksi ohjelmoitu, kytke vain boksi kiinni.

Lähes 200 kanavaa suoraan boksista

Partel IPTV-sovellus tarjoaa useita erilaisia kanavapaketteja.  Kolme peruskanavapakettia IPTV S, IPTV M ja IPTV L tarjoavat jokaiselle jotakin: urheilua, lastenohjelmia, uutisia, luonto-ohjelmia, sarjoja, elokuvia ja musiikkia. Käytettävissäsi on yhteensä lähes 200 kanavaa, joista yli 60 on HD-kanavia korkealaatuisella kuvanlaadulla, ja noin 40 radiokanavaa (vaativat toimiakseen boksin). Niiden lisäksi voit valita useita muita lisäkanavia ja -paketteja. Voit myös vuokrata elokuvia ja käyttää tallennustoimintoa (SPIN+) tallentaaksesi ohjelmia myöhempää katselua varten.

Suosittelemme 100 M /20 M kuitukaistan palvelua varten.

Tervetuloa myymäläämme Malmikatu 6:een tutustumaan palveluun tai lue lisää täältä.

Näin pääset alkuun

Ohjeet IPTV-palvelun käyttöön

Mobiili IPTV

Ohjeet IPTV-palvelun katseluun matkapuhelimella tai tabletilla

IPTV-kanavahinnasto

IPTV-selainpalvelu