Mobiili IPTV

Vain 5:lla kuukaudessa voit tilata IPTV-palvelun matkapuhelimeesi tai tablettiisi.

Voit helposti ostaa palvelun painamalla myymälä ikonia IPTV-boksisi valikosta. Voit myös olla meihin yhteydessä niin aktivoimme palvelun käyttöösi.

Matkapuhelin tai tabletti

Saat palvelun käyttöösi lataamalla sovelluksen App Store:sta tai Google Play:sta riippuen pääteliatteestasi. Sovelluksen löydät kirjoittamalla hakukenttään Ålcom IPTV. Palveluun pääset kirjautumaan henkilökohtaisella tunnuksella jonka saat sähköpostitse tai tekstiviestitse. Voit katsoa IPTV-palvelua kolmella laitteella samaan aikaan, matkapuhelimella, tabletilla ja Äly-tv:llä. (Huom! Äly-tv:tä ei tässä lasketa laitteeksi). Sovellusta voi käyttää Suomessa ja se toimii sekä iOS- että Android-laitteissa. Käyttääksesi sovellusta, tulee sinulla olla tilattuna jokin IPTV-peruskanavapaketti. Mikäli käytössäsi on äly-tv, voit katsella peruskanavapaketteja äly-tv sovelluksen kautta ilman boksia, mutta mikäli haluat tilata lisäkanavapketteja tai -kanavia tarvitset boksin.

Tietokone

Mikäli haluat katsoa palvelua tietokoneen kautta, käy sivulla www.iptv.ax ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi jotka olet saanut  sähköpostitse tai tekstiviestitse. Tämä palvelu toimii Chrome- tai Safari-selaimella.