IPTV – Näin pääset alkuun

Partel IPTV -palvelu edellyttää Parnet Kuitukaista– tai Parnet KuituHuoneistoon -liittymää. Mikäli sinulta ei sellaista vielä löydy, voit hankkia sellaisen jo tänään. HD-kanavien katseluun suosittelemme vähintään 100/20 Mbps:n nopeutta. Aluksi sinun tulee hankkia  IPTV-digiboksi (jonka voit ostaa suoraan Partelin myymälästä hintaan 139 €) ja valita sinulle sopivin IPTV-peruskanavapaketti. Tarjolla on kolme peruspakettia: IPTV S, IPTV M tai IPTV L. Lisäksi voit räätälöidä katseluelämyksesi lisäpaketeilla tai -kanavilla, joita löytyy yli 200 kpl. Tarjoamme myös laitteita kuitupäätelaitteen ja IPTV-boksin väliseen langattomaan tiedonsiirtoon, jos haluat eroon verkkokaapeleista.

Kuukausiveloitus on alk. 9,95 € riippuen peruspaketista ja lisäksi veloitetaan mahdollisten lisäkanavapakettien tai -kanavien kuukausimaksut. Kuukausiveloitus on sama riippumatta siitä, montako TV-laitetta (IPTV-boksia) taloudesta löytyy.

IPTV toimii myös niillä mobiililaitteilla, joiden käyttöjärjestelmänä on Android tai iOS. Mikäli haluat käyttää mobiili IPTV-palvelua, voit tilata sen 5 €:n kuukausimaksulla. Palvelun voit tilata suoraan boksista tai ottamalla yhteyttä Parteliin. Mobiilisovelluksen voit ladata Google Play:sta ja App Store:sta nimellä Ålcom IPTV. Saat henkilökohtaiset tunnukset palveluun sähköpostitse tai tekstiviestitse, jonka jälkeen voit heti kirjautua palveluun.

Tilaa Partel IPTV-palvelu soittamalla numeroon 02 454 5400, sähköpostitse osoitteesta partel(at)partel.fi tai myymälästämme Malmikatu 6:sta.