Tv-muutos

Uudistamme tv-tarjontaamme samalla, kun kaapeli-tv-signaalin toimittajamme vaihtuu.

Muutoksen myötä kanavapakettien sisällöt ja hinnat uudistuvat 26.11.2019 ja se mahdollistaa asiakkaillemme entistä laajemman kanavatarjonnan sekä kanavapakettivalikoiman. Vanhojen kanavapakettien laskutusjaksot päättyvät 25.11.2019 ja uusien kanavapakettien laskutusjakso alkaa 1.12.2019. Tv-korttia ei tarvitse uusia!

Uusia peruskanavia ovat LIV HD ja JIM HD, joita on toivottu peruskanavien tarjontaan. Päättyviä peruskanavia ovat ulkomaalaiset MTV ja France 24HD jotka muuttuvat maksukanavaksi ja löytyvät jatkossa S-, M- ja L- kanavapaketeista. Tv-kortilla näet peruskanavien lisäksi myös FOX HD:n ja National Geographic HD:n sekä kuukausittain vaihtuvan bonuskanavan.

Vanha kanavapakettisi vaihtuu automaattisesti uuteen. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme viimeistään 18.11.2019, jos ehdottamamme kanavapaketti ei ole sopiva tai toivot muutoksia tilaukseesi. Voit tutustua kanavapakettien uudistuneeseen sisältöön kanavaesitteestä. C More- ja Viasat-pakettien sisällöt ja hinnat eivät muutu.

MIX-kanavapaketin kanavatarjonta sekä kanavamäärä uusitaan, joten niiden, joilla on kyseinen paketti, tulee valita MIX-pakettiinsa uudet kanavat!  Jos et vaihda uusia kanavia pakettiisi ajoissa, näet 26.11.2019 alkaen vain ne vanhat MIX-kanavasi, jotka ovat jäljellä valikoimassa. Ilmoita meille, mitkä kanavat haluat MIX-pakettiisi täyttämällä lomake tai tulemalla myymäläämme Malmikatu 6:een. Voit myös 1.12.2019 alkaen valita uusia MIX-kanavia itsepalveluportaalin www.omahallinta.fi kautta.

Uusien kanavien tulisi tulla näkyviin kaikille tilaajille muutospäivän aikana. Huomioi, että vastaanottimen tulee olla päällä tarpeeksi kauan (useita tunteja). Lue myös kanavahakuohjeemme.

Vanhojen kanavapakettien laskutus päättyy 25.11.2019 ja uudet laskutetaan 1.12.2019 alkaen.