Kanavahaku

Muutoksen yhteydessä kanavien tekniset tiedot muuttuvat ja osa kanavista loppuu kokonaan. Tilalle tulee uusia kanavia ja myös kanavanumerointiin tulee muutoksia.

 

Jos tv:si tai digiboksisi ei automaattisesti hae uusia kanavia, kanavat pitää virittää uudestaan ja tarvittaessa palauttaa laitteen tehdasasetukset. Televisiosi kanavalistauksen voit tarkistaa painamalla kaukosäätimen GUIDE-, EPG- tai CH LIST -näppäintä.

Kanavahaku on helppo tehdä televisiosi tai digiboksisi käyttöohjeita seuraten. Näet haun edistymisen suoraan tv-ruudultasi. Olemme keränneet avuksesi tälle sivulle linkkejä ja ohjeita. Jos kuitenkin kaipaat apua kanavahakuun, sitä on saatavilla!

Voit tilata asentajan kotiisi tekemään virityksen. Kotona tehtävä viritysapu maksaa 25 €, joka laskutetaan seuraavalla palvelulaskullasi. Voit halutessasi varata ajan asiakaspalvelustamme (02 454 5400) jo etukäteen.

Muutospäivä olisi myös erityisen sopiva päivä piipahtaa kahvilla isovanhempien tai mukavan naapurin luona, jos epäilet heidän tarvitsevan apua.

Yleisimpien tv-valmistajien tukisivustot:

Digitan sivustolta löytyy yleisiä kanavahakuohjeita.