Kanavapakettimuutokset

Tutustu uudistuneeseen kanavapakettivalikoimaamme, jossa on nyt runsaasti uusia, jännittäviä ja edullisia vaihtoehtoja täydentämään kotisi viihdetarjontaa.

Kanavaesite (PDF)
Kaapeli-TV-hinnasto (PDF)

Suosituin kanavapakettimme Svenska kasvaa neljällä kanavalla! Myös muiden kielipakettien tarjonta laajenee huimasti. Edulliset teemapaketit sukeltavat urheilun, uutisten, muodin, kulttuurin, uskonnon ja historian maailmaan. Löydät varmasti mielenkiintoista katsottavaa!

Miten nykyiset kanavapakettitilaukset muuttuvat?

C More- ja Viasat-kanavapakettien tilaukset, rinnakkaistilaukset ja suoratoistopalvelut jatkuvat ennallaan, mutta useissa muissa paketeissa tapahtuu sisältö- ja hintamuutoksia. Lisäksi kanavanumerointi muuttuu loogisemmaksi.

Alta näet, miten nykyiset paketit muuttuvat muutospäivänä. Nykyisten pakettien tilaajana saat meiltä myös postitse tiedotteen tilaustasi koskevista muutoksista lokakuun aikana ja voit tehdä haluamasi muutokset tilaukseesi 18.11. mennessä. Nykyisten kanavapakettien laskutus loppuu 26.11. ja uusien alkaa 1.12.

Myös uudet tilaajat voivat tilata uusia paketteja jo nyt, mutta kanavat näkyvät vasta muutospäivän jälkeen ja laskutus alkaa joulukuun alusta. 26.-30.11. välisenä aikana emme valitettavasti voi syöttää järjestelmään uusia tilauksia.

Uusien maksukanavien pitäisi tulla näkyviin muutospäivän aikana kaikille tilaajille, kunhan vastaanotin (tv tai digiboksi) on päällä riittävän pitkään (mahdollisesti useita tunteja). Ohjeita kanavien hakemiseen löydät täältä.

Seuraavat kanavapaketit vaihdamme automaattisesti uusiin muutospäivänä:

Nykyinen kanavapaketti

Uusi kanavapaketti

Hinta €/kk

Uutta

TV S-paketti S-paketti 7,95 Uutta sisältöä edullisempaan hintaan
TV S-rinnakkaistilaus S-rinnakkaistilaus 3,95
TV M-paketti, TV M Premium M-paketti 19,95 Enemmän kaikkea: lastenkanavia, urheilua, dokumentteja, sarjoja ja paljon muuta.
TV M Premium-rinnakkaistilaus M-rinnakkaistilaus 12,95 Vielä enemmän kanavia ja lisää uutisia, ulkoilmaelämää ja kulttuuria
TV L-paketti, TV L Premium L-paketti 24,95 Uutta sisältöä edullisempaan hintaan
TV L Premium-rinnakkaistilaus L-rinnakkaistilaus 16,95
Svenska Svenska 11,95 Neljä uutta kanavaa ja uusi hinta
Svenska-rinnakkaistilaus Svenska-rinnakkaistilaus 4,95
Rossija Venäjä 8,95 Uutta sisältöä edullisempaan hintaan
Active Sports Urheilu 9,95 Tutut kanavat sekä Ginx eSports TV
Toto TV Toto TV 18,00 Useampia hevosurheilukanavia
MIX 4 MIX 5 9,95 Valitse yksi kanava lisää samaan hintaan
MIX 8, MIX 8 Premium MIX 8 15,95
MIX 12 MIX 8 15,95

Valitse uudet kanavat MIX-kanavapakettiisi

MIX-pakettien kanavavalikoima ja kanavamäärät muuttuvat, joten sinun tulee valita haluamasi kanavat uudelleen. Mikäli et ilmoita meille haluamistasi muutoksista etukäteen, näet 26.11. jälkeen vanhoista MIX-kanavistasi vain ne, jotka säilyvät valikoimassa. 1.12. lähtien voit valita uudet MIX-kanavasi sivustolta www.omahallinta.fi.

Lisävalinnat:


Valitsen 26.11.2019 lähtien seuraavan kanavapaketin*:

Valitsen MIX-pakettiini seuraavat kanavat*:

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.