Yritys Puhe

Partel tarjoaa jokaiselle yritykselle oman, räätälöitävän puhelinratkaisun.

2010-luvun puhelinratkaisut ovat täysin toista kuin aiemmat, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä Partelin yritysmyyntiin kun suunnittelet puhelinpalveluasi. Räätälöimme ratkaisun yrityksellesi tarpeen mukaan. Tulipa kyseeseen perinteinen lankaliittymään pohjautuva ratkaisu tai laajakaistaa käyttävä Parnet Puhekaista. Tarjoamme myös kattavat ratkaisut yrityksesi matkapuhelin tarpeisiin – joko Soneran tai DNA:n verkossa, valintasi mukaan.

Huomioithan, että saatavilla on myös perinteinen puhelinliittymä, Partel Plus -liittymä, puhelin- tai fax-käyttöön.

Puhepalvelusopimus

Partel Plus -liittymään tai yrityksen puhelinliikenteeseen kannattaa tehdä puhepalvelusopimus, joka siirtää kaikki yrityksesi puhelut automaattisesti edullisempaan verkkoon. Näin yrityksesi puhuu edullisemmin.

Puhepalvelusopimus kattaa kaikki kiinteästä puhelinliittymästä soitetut puhelut (mm. kotimaan kauko- ja ulkomaanpuhelut, paikallispuhelut ja matkapuhelimeen soitetut puhelut). Sopimukseen voidaan keskittää kaikkien yrityksesi toimipisteiden vaihdeliittymät, erilliset faksilinjat ja soittosarjat. Sopimuksen tekeminen on maksutonta, eikä siitä peritä kytkentä-, kuukausi- tai minimimaksuja.