Vastaus- ja vaihdepalvelut

Parcall on Partelin tytäryhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia vaihde- ja vastauspalveluita. Asiakaskuntaan kuuluu sekä pieniä että suuria yrityksiä ja yhteisöjä.

Palvelut yksilöidään tapauskohtaisesti asiakasyrityksen koon, toimintatapojen ja tarpeiden mukaisesti. Palveluihin kuuluvat mm. puheluiden välittäminen sekä soittopyyntöjen ja tilausten vastaanottaminen.

Parcallin vaihdepalvelu tuo nykyaikaisimman puhelinjärjestelmän ominaisuudet yrityksen käyttöön ilman investointia omaan järjestelmään. Säästöä syntyy huolto- ja varaosakuluissa – lisäksi näistä syntyvä vaiva jää pois. Vaihde- ja vastauspalvelut ovat myös tilattavissa erikseen.

Vastauspalvelussa yrityksen kutsunumeroon vastataan sovitulla tavalla ja puhelu välitetään tarvittaessa vaihdealaliittymään. Vastauspalveluun voi liittää myös esim. tilausten vastaanoton, ajanvarauksen tai muita vastaavia palveluita. Parcallin vastauspalvelu sopii mainiosti myös tilapäiseen käyttöön esimerkiksi lomien, koulutusten tai palaverien ajaksi.

Lisätietoja 02 454 1111, parcall(at)parcall.fi tai Parcallin sivuilta www.parcall.fi

Parcall_logo