fbpx KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Partel

Vi behöver en teknisk kundrådgivare för att förstärka vårt team.

Om du är intresserad av vår bransch samt digitala tjänster och inte är rädd för kunder, kanske du är den vi söker. Förutom att du kan både svenska och finska bör din attityd vara ivrigt experimenterande och kundvänlig. Vi värdesätter också ett självständigt arbetssätt.
Som teknisk kundrådgivare är dina huvuduppgifter att ge råd åt våra kunder, att utreda felanmälningar i samarbete med vår tekniska avdelning samt att besvara felanmälningarna. Dessutom deltar du i kundbetjäningsarbetet såväl ansikte mot ansikte, per e-post och telefon samt via våra andra kanaler och gör även hembesök vid behov. Dokumentering av förda diskussioner med kunderna är även mycket viktigt.

Befattningen är en heltidstjänst. Vi följer kollektivavtalet för tjänstemän i ICT-branschen. 

Du är stationerad på vårt kontor i Pargas och rör dig flexibelt inom Pargas-området, inklusive skärgården.
Vi erbjuder en arbetsgemenskap där du är uppskattad och respekterad. I vårt team får du tillgång till moderna arbetsredskap samt en befattning där du får vara med och utveckla samhället och din omgivning. Hos oss får du en bra inblick i dagens digitala samhälle och dess förutsättningar. 

Tillsammans gör vi Pargas till Finlands främsta digitala samhälle.

Är du den vi letar efter? Skicka in din fritt formulerade ansökan med CV och löneanspråk via e-post till rasmus.penttinen(at)partel.fi senast den 28.1.2022. 
Tilläggsinformation om befattningen fås av Rasmus Penttinen och Petteri Lindholm (02 454 5400).