LaLiga, god start på en fin fotbolls säsong!

LaLiga är den spanska fotbollens huvudserie – och en av de fyra största ligorna i Europa med Englands Premier League, Bundesligan och Serie A. I serien spelar 20 lag mot varann så väl på hemmaplan som på motståndarens plan. Därmed blir det allt som allt 38 matcher per lag. I LaLiga spelas det allt som allt 380 matcher under augusti-maj.

LaLiga, vars hemkanal är C More, startar säsongen 2018-19 under veckoslutet 17-20.8.2018. Matcher spelas under fyra dagar per vecka, från fredag till måndag. FC Barcelona inleder säsongen på lördagkväll och Real Madrid på söndagkväll. Den tuffaste matchen under första omgången spelas på måndagkväll då topplagen Valencia och Atletico Madrid möts. En stor del av matcherna kan ses via C Mores kanaler – mestadels på C More Sport 1 och C More Sport 2 -kanalerna.

Lö 18.8. Barcelona vs. Alavés kl. 23.15

Sö 19.8. Real Madrid vs. Getafe kl. 23.15

Må 20.8. Valencia vs. Atletico Madrid kl. 21.00

 

Vi förbehåller rätten till ändringar.

Bilden: Real Madrid vs. Atletico Madrid.