Bonuskanal i oktober för tv-kortkunder: Motorvision TV HD

Motorvision TV HD bjuder på högoktanig underhållning för motorsporternas vänner. Tyngdpunkten ligger på bilar, motorcyklar och långtradare. Spännande bilsport, stiliga lifestyle-program, pålitliga biltester samt fascinerande dokumentärer om bilklassiker. Sändning dygnet runt, sju dagar i veckan.
 
Bonuskanalen byts på förmiddagen under månadens första vardag och den är gratis för Partels TV-kortkunder. Kanalen kan ses på sin egen kanalplats, under oktober är kanalplatsen 342.
 
För att se HD-kanalen behöver du en Cable Ready HD-mottagare (kortläsare eller digibox) som länkas ihop med ditt TV-kort. Länkningen sköter vi i kundbetjäningen då du meddelar oss länkningsnumret (CAM- eller CHIP-ID) på din HD-kortläsare eller –digibox. HD-kanaler som ses via TV-kortet syns inte utan länkning.