Glad Midsommar från Partel!

Den finska sommaren är äntligen här och det verkar bli en härlig midsommar!

Under våren har stödprojekten i Nagu, Simonby, Sunnanberg och Tervsund tagit fart. Nu är det full fart på grävandet och de första fiberanslutningarna är redan levererade. Arbetet fortsätter hela sommaren och vi hoppas även att de som har sommarstugor på stödområdena hör av sig. Detta gäller även Lielax och Korpo där vi jobbar på för att få in de sista avtalen så att det området också kan börja byggas. I Hoggais påbörjas grävarbetet ännu i år.

De av våra kunder som redan har Partels IPTV kan se på TV som vanligt även på sommarstället. Om ni inte har IPTV ännu lönar det sig att kontakta vår butik eftersom tjänsten kan testas utan bindande avtal för den som vill ha TV till stugan eller båten.

Butikens sommarerbjudande

Ritplatta till sommarens bilutflykter, låt kreativiteten flöda med den elektroniska ritplattan. En lätt 12 tum stor platta på vilken man kan rita sitt konstverk, sudda ut med ett knapptryck och börja på nästa ritning. Nu för 19€ (normalpris 24€)!

Bluetooth högtalare med fm-radio. En liten enkel bluetooth högtalare med fm-radio att t.ex. ta med i båten eller tältet, spela upp musik från telefonen eller lyssna på vanlig fm-radio.
Nu för 10€ (normalpris 15€)!

Erbjudandena i kraft till den 31.7.2019.

Butikens öppethållningstider från och med 24.6.2019 är måndag – fredag 9-17.

OBS!  Torsdagen den 20.6.2019 stänger vi kl 14:00 och betjänar igen på måndag 24.6. kl. 9-17.

Vi alla här på Partel önskar en riktigt skön och avslappnande sommar!