Bäst på tv i oktober!

Oktober är sannerligen en ren fest på Viasat och Viaplay! NHLsäsongen börjar 2.10. och denna säsong ses prime time -matcher varje vecka samt mer studiosändningar än tidigare. Hela Finland väntar med spänning på Huuhkajats matcher – jakten efter VM-drömmen fortsätter efter medlet av oktober. Dessutom ses det bästa av basket då Euroleague startar och hårda kamper gås också i Premiere League, Bundesliga och KHL.

På filmsidan serveras även en massa smaskigt. Jamie Lee Curtis återvänder i sin roll som Laurie Strode och möter Michael Myers 40 år senare i skräckfilmen Halloween. Creed II ger en fortsättning på serien av de populära Rocky-filmerna och Captain Marvel tar oss ut på äventyr i Marvel-universum. Hercule Poirot hamnar mitt i ett mordmysterium i klassikern baserad på Murder on the Orient Express -filmen.

På Viaplay visas nya ursprungsserier som Älska mig som är Solsidan-stjärnan Josephine Bornebuschs verk. Även de superpopulära serierna Blacklist och The Walking Dead fortsätter på Viaplay och Criminal Minds -serien kommer som ny serie till tjänsten.

C More får du njuta av mångsidigt programbud likaväl! Champions League bjuder på världens bästa ligafotboll och kvalen inleds 17.9-18.9. Höstens kval bjuder på supermatcher tisdagar och torsdagar  kl. 19.55 och kl. 22.00. I C Mores fotbollsstudio kan du dessa kvällar följa med i studiosändningarna fem timmar per kväll. Fotbollsstudions expertteam består av Petri Pasanen, Sami Hyypiä, Mika Väyrynen, Mikael Forssell och Antti Niemi.

Efter ett pausveckoslut körs F1 igen, denna gång i Singapore. Nästa vecka ses även Europa-ligan, La Liga, SHL, MotoGP, ATP Tennis och PGA Golf.

Nöjesmässigt bjuds det på Mr. Mercedes -thrillerserie säsong 3 samt Oscar-belönade Darkest Hour– filmen.