C More bjuder på gratis program 27.9.-29.9.!

C More bjuder inkommande veckoslut på gratis program! Registrera dig på kampanjsidan www.cmore.fi och kolla på allt från toppidrott till filmer och barnprogram!

Kolla in bl.a.

F1-sändningarna i Sotshi med Valtteri Bottas och Kimi Räikkönen, samt F2 och F3 med Niko Kari och Simo Laaksonen som strider om poängplatser.

Fotboll spelas med fulla 10 matcher som kulminerar i mötet mellan Madrids Atletico och Real på lördagkväll.

Hockey med HIFK-Rauman Lukko på nationell nivå, samt svensk hockey,  SHL som bjuder på två matcher med finska spelare: Orskarshamns Arsi Piispanen mot Luleås Joonas Jalvanti, Arttu Ilomäki och Juhani Tyrväinen samt Frölundas Joel Mustonen mot Färjestads Ville Leskinen.

Tennis ATP-tour spelas från fredag till söndag i Kina, Chengdu.

Golf-stjärnorna möts i PGA Tour i Safeway Open i Kalifornien.

Trav Toto75 travas under lördagseftermiddagen i Villmanstrand.

Serier, filmer och barnpogram Sunnuntailounas och samtliga säsonger av klassikerserien Roba samt favoriten för många Keeping up with the Kardashians, en massa toppenfilmer samt barnpogramsklassiker som Mumin och Byggare Bob.

Hur kan jag se på C More?

För att kunna  se gratis på C More krävs en registrering på https://www.cmore.fi/kampanja/maksuton-kokeilu. Observera att du bör avbeställa Total-abonnemenaget på söndagkväll ifall du inte vill fortsätta abonnemanget till normalpris.

Sköna tv-stunder!