Ändringar i C Mores och Viasats kanalpaket – Sportligorna pausade, men underhållning erbjuds förmånligt till tv och andra skärmar i hemmet!

På grund av coronaviruset har de flesta betydande sportligorna blivit pausade. Detta påverkar C More Total- och Sport- samt Viasat Kulta-, Urheilu-, Jalkapallo-, Jääkiekko- och Golf- kanalpaketens innehåll.

Vi gör följande ändringar i dessa kanalpaket:

  • C More Sport -kanalpaketet utvidgas med hela innehållet från C More Total, dvs. serier, filmer och barnprogram.
  • Priset på både C More Sport- och C More Total -kanalpaketen i mars är förmånligare än Total-paketets normalpris, dvs 12,95 €/mån. Priset fortsätter att gälla tillsvidare beroende på läget med coronaviruset.
  • Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko och Golf -paketens innehåll utvidgas till att omfatta alla kanaler från kanalpaketet Viasat Kulta och dessa kanalpaketspris är 19,95 €/mån från och med 1.4.

Paketens innehållsändringar har redan skett. Gör en kanalsökning om kanalerna inte automatiskt kommer fram i din tv.
De sänkta priserna syns på kundernas kommande fakturor och som det ser ut i nuläget, är de i kraft under den tiden som undantagssituationen kräver det, men åtminstone till slutet av april. Då ligorna fortsätter och när kanalerna börjar sända normalt igen ändras priserna tillbaka till normalpris.

Dessutom strävar kanalbolagen efter att skaffa nytt, intressant innehåll till sina sportkanaler trots undantagssituationen. Du kan till exempel se på SPORT LIVE på Viasat Urheilu-kanalen och Viaplay vardagar kl. 19.00 och 20.00.

Du kommer väl ihåg, att motsvarande innehåll i streamingtjänsten ingår när du beställer ett Viasat- eller tidsbundet C More -kanalpaket från oss! Obs gäller det kanalpaket du ursprungligen beställt!

Kontakta kundtjänsten om det är något du undrar, vi betjänar vardagar kl. 8-16 på 02 454 5400 och partel(at)partel.fi!