Skolstarten är redan här!

Idag är det många förstaklassister i trafiken, så var försiktiga. Tiden går snabbt när man har roligt och för många är sommarlov och semester slut för detta år. Hos Partel har det dock varit fullt upp även under sommarmånaderna och våra stödprojekt har gått framåt i rask takt. De första fiberinstallationerna har redan gjorts i både Nagu och Simonby. Fiberanslutningen erbjuder dataförbindelse i ljusets hastighet och möjlighet till störningsfri TV-signal och programpaket med HD och 4K -kvalitet. Det absolut vanligaste TV-paketet är Svenska paketet men även olika sportkanaler med Formel 1, fotboll och NHL-ishockey är mycket populära. Välkommen in till oss och diskutera fiber, beställa ditt kanalpaket eller införskaffa hemelektronik! Skön höst från oss!

 

Partel önskar en trygg början på hösten!

Soliga höstdagar lockar oss ut i svamp- och bärskog liksom ut på säsongens sista båtäventyr och stugveckoslut. Under rusningstid rör sig skolbarn i trafiken och höstkvällarna skymmer. Du kommer väl ihåg att vara uppmärksam i trafiken såväl på land som till havs och har väl redan laddat ner Digias 112-app? Räddningsverket rekommenderar alla att ladda ner appen som kan positionera dig då olyckan är framme. Appen är gratis och kan underlätta då du skadar dig, såväl hemma som på stugan. Läs mer här och ladda ner appen http://www.112.fi/sv/nodcentralsreformen/112suomi_programvara.

Partel önskar ung och gammal en trygg början på hösten!

 

Höstnytt från C More!

Nu händer det på C More – beställ ditt kanalpaket från Partel!

Missa inte höstens höjdpunkter vecka 33!
C More är späckat med underhållning bl.a. drar Beverly Hills 90210 igång den 8.8. med en miniserie på 6 delar och Eva Longorias dramaserie Grand Hotel  som handlar om Miami Beach familjehotell börjar 13.8.

C More bjuder även på en massa för sportfantasten! Fotbollssäsongen och Super Cup drar igång 14.8.C More (visas även på Sub). C Mores fotbollsteam får förstärkning av Champions League -vinnaren Sami Hyypiä. Mera fotboll blir det under veckoslutet med seriestart för LaLiga 16.8. LaLiga spelas 16.-19.8. med 10 matcher. Idag fredag 9.8. finns en unik chans att följa med då Champions League -pokalen ses i Finland för första gången – MTV sänder live från Kampens shoppingcenter!

  • 8.8. drar Beverly Hills 90210 miniserie
  • 13.8. Grand Hotel
  • 12.-18.8. ATP Tennis Cincinnati
  • 14.8. Super Cup Liverpool – Chelsea
  • 15. – 18.8. PGA TOUR Golf BMW Championship
  • 16.- 19.8. La Liga
  • 18.8. Diamantligan Birmingham

Månadens kanal i augusti för tv-kortskunder: Animal Planet

Bonuskanalen i augusti är Animal Planet. På kanalen möter du djuren i deras naturliga livsmiljö. Kanalen visar program även om keldjur och djurparker. Animal Planet syns på kanalplats 124 samt som skarpbild på kanalplats 219. Bonuskanalen är gratis för TV-kortskunderna. Du bör ha en Cable Ready HD -TV eller -digibox för att kunna se HD-kanalerna.

Månadens kanal i juli för tv-kortskunder: Ginx eSports TV

Game on! Ginx Esports är en kanal som fokuserar på spelande och spel.
Ginx Esports sänder program om tävlingsspelande, dator-, konsol samt mobilspel.
Även spelrecensioner, speltips samt historia om klassiska spel.
Välkommen att bekanta dig med en av världens snabbast växande sportgrenar.

Kanalplats: 345

Sommarens tv-tips!

KTV-erbjudande:
Beställ Viasat Viihde 6 månader och få en månad gratis (normalpris 19,95€/mån)

Filmer som har premiär under sommaren på Viasat Film Premiere HD (kanalplats: 468):

05.07. kl: 20:00 The Nutcracker and the Four Realms
05.07. kl: 22:00 Colette
12.07. kl: 22:00 The Equalizer 2
19.07. kl: 22:00 A Simple Favor
26.07. kl: 22:00 Venom

På Disney Junior (kanalplats: 162) bjuds barnen på Lejonvakten maraton varje lördag mellan 12:00 – 15:00 under juli månad.

Glad Midsommar från Partel!

Den finska sommaren är äntligen här och det verkar bli en härlig midsommar!

Under våren har stödprojekten i Nagu, Simonby, Sunnanberg och Tervsund tagit fart. Nu är det full fart på grävandet och de första fiberanslutningarna är redan levererade. Arbetet fortsätter hela sommaren och vi hoppas även att de som har sommarstugor på stödområdena hör av sig. Detta gäller även Lielax och Korpo där vi jobbar på för att få in de sista avtalen så att det området också kan börja byggas. I Hoggais påbörjas grävarbetet ännu i år.

De av våra kunder som redan har Partels IPTV kan se på TV som vanligt även på sommarstället. Om ni inte har IPTV ännu lönar det sig att kontakta vår butik eftersom tjänsten kan testas utan bindande avtal för den som vill ha TV till stugan eller båten.

Butikens sommarerbjudande

Ritplatta till sommarens bilutflykter, låt kreativiteten flöda med den elektroniska ritplattan. En lätt 12 tum stor platta på vilken man kan rita sitt konstverk, sudda ut med ett knapptryck och börja på nästa ritning. Nu för 19€ (normalpris 24€)!

Bluetooth högtalare med fm-radio. En liten enkel bluetooth högtalare med fm-radio att t.ex. ta med i båten eller tältet, spela upp musik från telefonen eller lyssna på vanlig fm-radio.
Nu för 10€ (normalpris 15€)!

Erbjudandena i kraft till den 31.7.2019.

Butikens öppethållningstider från och med 24.6.2019 är måndag – fredag 9-17.

OBS!  Torsdagen den 20.6.2019 stänger vi kl 14:00 och betjänar igen på måndag 24.6. kl. 9-17.

Vi alla här på Partel önskar en riktigt skön och avslappnande sommar!

Sommarens kanaländringar

Nya kanaler 25.6.2019:
Mezzo HD (kanalplats 331)
Mezzo Live HD (kanalplats 332)

Bättre bildkvalité:
Travel Channel byts till Travel Channel HD 1.7.2019, förutsätter CI+ modul eller HD digibox för att ses i fortsättningen (kanalplats 103)

Utgår ur utbudet 30.6.2019:
Discovery World (kanalplats 169)
Discovery HD Showcase (kanalplats 218)

Beställ Svenska-paketet inom juni så får du 2 första mån gratis!

Beställ svenska-paketet inom juni och få två första månaderna gratis.
Beställningen är i kraft tillsvidare till normalpris (9,90€/mån)
Svenska paketet innehåller sju kanaler (SVT1, SVT2, TV3, TV4, TV6, Barnkanalen/SVT24 & Kunskapskanalen).
Alla kanaler förutsätter HD-mottagare.
Missa inte Allsång på Skansen som firar 40-årsjubileum, start på SVT 1 25.6. kl. 20🎶👩‍