Fiberlägenhet

Parnet FiberHusbolag

Ditt husbolag fattar ett gemensamt beslut om fiberanskaffning till hela husbolaget. Om ditt husbolag redan har en fiberanslutning finns ett rikligt utbud valfria tjänster att tillgå. Ifall ditt husbolag ännu inte har en fiberanslutning eller du inte vet om ni har en lönar det sig att kontakta din disponent eller husbolagets ordförande så ni kan sätta igång anskaffningsprocessen.

Fibern tryggar livets basbehov

Fibern garanterar en stabil och säker dataförbindelse med enorm kapacitet och underlättar därmed vardagen och ökar livskvalitén. Via fibern kan du smidigt njuta av marknadens bästa digitala tjänster. Anslutningen är också en förnuftig investering i framtiden, som även höjer värdet på din bostad, oberoende om det är frågan om en hyres- eller ägobostad.

Ett välfungerande datanät hör nuförtiden till basbehoven i varje hushåll, jämte el, värme och vatten. Hemmens dataöverföringsbehov ökar explosionsartat då bl.a. televisons- och nättjänsterna utvecklas. Med en fiberanslutning kan pålitliga och störningsfria förbindelser garanteras. Datan rör sig i den optiska fiberkabeln i form av ljus, så varken långa avstånd eller extrema väderförhållanden, såsom åska, påverkar funktionaliteten.

Med Parnet HusBolag -anslutningen får alla husbolagets invånare tillgång till hemmets datatjänster i samma paket, behändigt och snabbt. Invånarna kan beställa ett flertal tilläggstjänster till sin anslutning enligt eget tycke.

Fiberanslutningen höjer värdet på bostäderna i husbolaget:

  • Möjliggör mycket snabba internet-förbindelser (upp till 500/100 Mbps)
  • Du kan njuta av nuvarande och framtidens tjänster utan uppdateringar och apparaturanskaffningar.
  • Närapå obegränsad kapacitet för framtidens tjänster såsom ip-tv, videosamtal, vårdtjänster, videonätuthyrning samt delning av videofiler.
  • Tillräcklig kapacitet för säkring och lagring av stora filer.

I Parnet FiberHusbolag- anslutningen inkluderas till varje bostad:

  • Bashastighet enligt husbolagets val: 10/10 Mbps, 100/20 Mbps eller 200/50 Mbps.
  • Kabel-tv-tjänst.

Tilläggstjänster som kan beställas bostadsvis av invånaren:

  • Snabbare nätförbindelse: Parnet FiberLägenhet 25/10 M, 50/10 M, 100/20 M, 200/50 M eller 500/100 M.
  • Tv-innehåll enligt ditt val: ett mycket brett kanalpaketsutbud finns till ditt förfogande, bekanta dig med utbudet här.