Lönsamt med fiber!

unnamed-7

Du får framtidens pålitliga nätförbindelse hem till dig för priset av en kaffekopp om dagen.

Idag är en smidigt fungerande nätförbindelse som är oberoende av väderförhållanden en lika viktig sak att ha i hemmet som vatten eller el. I varje fall kommer inte dess betydelse att minska i framtiden.

Vi tittar allt mer på TV och filmer via nätet. Då TV:na blir större ökar även behovet av en pålitlig och snabb nätförbindelse. Fiberns hastighet är alltid den utlovade eftersom den aldrig delas med någon annan. Framtidens 5G-förbindelse kräver också fiber för att fungera då den kräver en basstation för att garantera en smidig förbindelse i hemmet.

Hälso- , bank- och försäkringstjänster fås redan nu smidigare via nätet, arbetet blir elektroniskt, vi handlar, använder Skype och letar information via nätet och vi ser på TV och foton där via. Seniorer kan bo hemma längre då gympa och tjänster når hemmet via nätförbindelsen.

Endast fantasin sätter gränser för de elektroniska tjänsterna. I framtiden finns det allt fler smartapparater som underlättar livet i hemmet, som kräver oavbruten nätförbindelse för att fungera.

Partel erbjuder till priset av en kaffekopp om dagen ett snabbare och funktionssäkrare fibernät till ditt hem som dessutom är mer miljövänligt än den traditionella kopparförbindelsen.

Vi erbjuder dig olika betalalternativ och priset är som förmånligast 19,83 €/mån + 300 €* handpenning (norm. 600,-).

unnamed-8

Fibernätets pris:

  • Anslutningsavgift 1 790,-
  • Som Partels kabel-tv- kund då du väljer motsvarande tjänster via fibern, din förmån -200 €
  • Som Partels trådtelefonkund då du väljer motsvarande tjänster via fibern, din förmån -100 €
  • Ifall du som Partels kund har båda ovannämnda tjänster är din förmån sammanlagt -300 € och slutsumman med alla förmåner inräknade = 1490 €
  • Dessutom rätt att avdra max 450 € av arbetets andel som hushållsavdrag, varvid slutsumman för fiberns anslutningsavgift med ovannämnda förmåner = 1040 €
  • Vi erbjuder också 5 års räntefri betalningstid för investeringen: 300 euros handpenning nu (kundförmån avdragen från handpenningen för kabel-tv- och trådtelefonkunder *) och därefter 19,83 €/mån

OBS! Dessa förmåner gäller på Pargas centrum område. Fiberns månadsavgift beror på valda tjänsters pris och mängd.

Samtliga motsvarande tjänster som tidigare erbjudits via det gamla kopparnätet, vars tjänster upphör senast i slutet av oktober år 2018, finns att tillgå i fibernätet.

Exempel på tjänster:

Anslutningsavgift med engångsbetalning:

Fiberband 100/20 M 29,90 €/mån (12 första månaderna, varefter 39,90 €/mån)
FiberKTV 6,91 €/mån
VoIP-anslutning 9,90 €/mån
Sammanlagt 46,71 €/30 dagar
= 1,56 €/dag = en kaffekopp om dagen

Anslutningsavgift på avbetalning:

Fiberband 100/20 M 29,90 €/mån (12 första månaderna, varefter 39,90 €/mån)
FiberKTV 6,91 €/mån
VoIP-anslutning 9,90 €/mån
Avbetalning 19,83 €/mån
Sammanlagt 66,54 €/30 dagar
= 2,22 €/dag = en kaffekopp om dagen

Bli en föregångare. Tveka inte, utan försäkra värdet av din fastighet, njut av en pålitlig nätförbindelse som är oberoende av väder och skaffa fiber nu!

Kontakta vår kundbetjäning ifall du vill veta mer om fibernätet:

Pargas Telefon Ab

Malmgatan 6, 21600 Pargas

partel@partel.fi

puh. 02 454 5400