Kom igång med IPTV

Partels IPTV förutsätter en Parnet Fiberband– eller Parnet FiberLägenhet -anslutning. Om du ännu inte har en så kan du givetvis skaffa den idag. För att titta på HD-kanaler rekommenderar vi en hastighet på 100/20 Mbps. Det du behöver göra för att kunna se på Partels IPTV är att först välja vilket IPTV-paket du vill använda samt införskaffa en IPTV box (denna kan köpas direkt från Partels butik för 139 €). Det finns tre olika grundpaket att välja mellan, IPTV S, IPTV M och IPTV L. Du kan sedan själv välja om du vill skräddarsy din upplevelse med våra tilläggspaket och tilläggskanaler som ger tillgång till sammanlagt över 200 kanaler.

Månadskostnaden är från 9,95€ (beroende på val av grundpaket) och sedan tillkommer eventuella kostnader för tilläggspaket. Månadskostnaden är den samma oberoende av hur många olika TV-apparater (IPTV-boxar) man har i hushållet.

IPTV-fungerar också på mobila enheter som har operativsystem Android eller iOS. Vill du använda dig av den mobila IPTV-tjänsten så beställer du den tilläggstjänsten för 5 euro/mån. Tjänsten kan beställas direkt i boxen eller via oss. Appen kan laddas ner via Google Play och App Store. Sök på Ålcom IPTV. Du får ett personligt lösen av oss på mejl eller sms och sen är det bara att logga in.

För att beställa Partels IPTV tar du enklast kontakt med oss per telefon +358-(2) 454 5400, per e-post: partel(at)partel.fi eller genom att besöka vår butik på Malmgatan 6 (mitt emot kyrkan).