Tv-ändring

Vi förnyar vårt tv-utbud i samband med att vi byter leverantör av kabel-tv-signal.

Detta innebär att kanalpaketens innehåll och priser förnyas 26.11.2019 och att vi nu kan erbjuda våra kunder ett ännu bredare urval kanaler och kanalpaket. Faktureringen för de gamla kanalpaketen avslutas 25.11.2019 och de nya kanalpaketen faktureras fr.o.m. 1.12.2019. Du som har ett tv-kort behöver inte byta kort pga signalbytet!

Nya baskanaler är LIV HD och JIM HD, som önskats till utbudet. Baskanaler som upphör är utländska MTV samt France 24HD som övergår till betalkanal i S-,  M- och L- kanalpaketen. Med tv-kortet ser du förutom baskanalerna även kanalerna Fox HD och National Geographic HD samt bonuskanalen, som byts månadsvis.

Ditt gamla kanalpaket byts automatiskt till ett nytt. Ifall det föreslagna paketet inte är passande eller du vill göra en annan ändring bör du kontakta vår kundbetjäning senast 18.11.2019. Du kan även göra dina kanalpaketsändringar via självbetjäningsportalen omahallinta.fi fr.o.m 27.11.2019. Bekanta dig gärna med kanalpaketens uppdaterade innehåll via länken till kanalbroschyren.

Du som MIX-kanalpaketskund bör välja nya kanaler! MIX-paketens kanalutbud och kanalmängd ändras, så du måste välja de kanaler du vill ha på nytt. Om du inte mixar nya kanaler på förhand, ser du den 26.11.2019 de av dina gamla MIX-kanaler som förblir i utbudet. Vänligen fyll i formuläret och meddela oss önskade MIX-kanaler eller besök vår butik på Malmgatan 6. Från och med 1.12.2019 kan du själv välja nya MIX-kanaler via självbetjäningsportalen www.omahallinta.fi. C More- och Viasat-paketens innehåll och pris ändrar inte.

De nya betalkanalerna borde synas för alla abonnenter under ändringsdagen, så länge som mottagaren är på under en tillräckligt lång tid (flera timmar). Läs även anvisningar för kanalsökning.

De gamla kanalpaketens fakturering avslutas 25.11.2019 och faktureringen av de nya inleds 1.12.2019.