Frågor och svar

 • Gäller ändringen mig, även om jag inte har något tv-kort eller betalkanaler?
  Ja, signaländringen gäller alla våra kabel-tv-kunder, inklusive dem som endast ser på baskanaler.
 • Måste jag byta tv-kort?
  Nej, tv-kortet fungerar som förr. Även länkningsinfo som är sparad i vårt system består.
 • Måste jag söka kanalerna på nytt?
  Ja, det måste du. Om din tv-apparat inte söker kanalerna automatiskt rekommenderar vi att göra en kanalsökning enligt apparatens bruksanvisning och vid behov en fabriksåterställning.
 • Kan jag få hjälp med kanalsökningen? 
  Ja, du kan beställa ett hembesök för 25 €. Vår installatör kommer och hjälper dig med kanaländringen.
 • Vad händer med mina C More- och Viasat -kanalpaketsbeställningar?
  Alla C Mores och Viasats kanalpaket fortsätter som normalt, med samma pris och samma innehåll som förut. Viasat-kanalerna hittas även i fortsättningen på samma kanalplatser som förut men en del C More-kanaler får en ny kanalplats. Nya kanaler är C More Hits HD (401) och Series HD (402).
 • När kan jag beställa nya kanalpaket? 
  Från och med 8.10. kan nya kanalpaket beställas genom att kontakta kundtjänsten. Observera att de nya kanalerna syns först efter signaländringen, dvs. 26.11.
 • Måste jag betala som vanligt om mina kanaler inte syns den 26.11.?
  De nya kanalerna ska komma fram under dagens lopp, så länge din mottagare är på under en tillräckligt lång tid (flera timmar). Faktureringen för de gamla kanalpaketen avslutas 26.11. och faktureringen för de nya kanalpaketen börjar 1.12.  så under några dagar betalar du ingenting för dina kanaler (Obs! Gäller inte C More och Viasat -kunder eftersom paketen inte ändras).
 • Vilka kanaler kan jag välja till mitt nya MIX-paket?
  Det nya kanalutbudet för MIX-paketen finns i kanalbroschyren och du kan på samma gång meddela oss vilka kanaler du vill ha. Du kan även bekanta dig med prislistan.
 • Kan jag välja nya MIX-kanaler på förhand?
  Du kan välja nya kanaler på förhand genom att fylla i blanketten längst ner på denna sida. I självbetjäningsportalen kan du välja nya kanaler från och med 1.12.
 • Jag vet inte om jag gillar det nya kanalpaketet, är det svårt att ändra på min beställning? 
  Minimibeställningstiden för ett kanalpaket är bara en månad så du kan bekanta dig med vårt nya utbud utan att binda dig för längre perioder.
 • Sparas mina inspelningar?
  Vanligtvis försvinner inte inspelade program från banadande digiboxar i samband med återställning av fabriksinställningarna. Det lönar sig ändå att kolla i apparatens bruksanvisning innan åtgärden utförs. Om din digibox sparar inspelningarna i samband med återställning av fabriksinställningar sparas baskanalernas inspelningar men inte de som spelats in från betalkanalerna, utan de raderas i samband med signalbytet.

Om det är någonting du undrar över i detta skede, ber vi dig att vara i kontakt med oss. Kontaktuppgifter finns här.