KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Partel Internet

  • Snabb och pålitlig internetförbindelse
  • Fiber till hemmet
  • Mobilt dit du går

Fibern tryggar livets basbehov!

Fibern garanterar en stabil och trygg dataförbindelse med närapå obegränsad kapacitet. Med fiber underlättar du vardagen och gör livet kvalitativt. Tackvare fibern kan du avnjuta de bästa digitala tjänsterna som finns på marknaden! Anslutningen är även en förnuftig och lönsam investering med tanke på framtiden som höjer värdet på din fastighet.

Ett välfungerande datanät hör nuförtiden till varenda hushålls basbehov vid sidan om el, värme och vatten. Hemmens dataöverföringsbehov växer explosivt i samband med att bl.a tv- och nätjänsterna utvecklas. Med fiberförbindelsen kan man garantera pålitliga och störningsfria förbindelser. Data överförs genom den optiska fibern i form av ljus, vilket innebär att långa avstånd eller svåra väderförhållanden såsom t.ex. åska inte påverkar dess funktionalitet. Fibern är även ett miljövänligt och strålningsfritt alternativ.

Med Parnet FiberHem -förbindelsen får du alla hemmets datatjänster; data och tv-bild via samma förbindelse snabbt och behändigt. Med Partel UFO kan du även surfa trådlöst i ditt hem, läs mera: FiberHem -> Anvisningar.

Just nu pågår ett unikt samarbetsprojekt mellan Kommunikationsverket, Pargas stad och Pargas Telefon Ab som möjliggör att fibernätet kan byggas ut även på landsbygden, där det tidigare inte varit ekonomiskt möjligt att erbjuda fiber. De sju specifikt utvalda områdena det handlar om är Sunnanberg, Hoggais, Lielax, Simonby, Tervsund, Nagu och Korpo. Läs mer om vårt fiberstödprojekt här!

FiberHem-anslutning

Anslutningsavgift
inkl. installation och fiberterminal

från 1790 €

Du visste väl att du kan ansöka om hushållsavdrag!

Läs mer

Parnet Fiberband

100/20M
200/50M
500/100M
1000/500M

från 39,90 €/mån

Läs mer

Partel UFO Lite

149 €

Läs mer

Viaplay blir Elisa Viihde Viaplay

Kanaländringar 31.12.2020

Jouluradio 2.11.2020 – 6.1.2021