Koti

Hanki uusi tukiasema ja hyödynnä liittymäsi nopeus entistä paremmin!

Monet meistä tekevät tällä hetkellä kotoa käsin niin koulutyöt kuin muutkin etätyöt, jolloin kodin yhteydet kuormittuvat entistä enemmän.

Kuituliittymä avaa etätyön ja -oppimisen maailman täydellä teholla!

Myös mobiilioperaattorit kehottavat käyttämään kiinteää verkkoa aina, kun se on mahdollista mobiiliverkon kuormittamisen vähentämiseksi. Elisa kirjoittaa mm.: ”Lähiaikoina ihmiset tulevat viettämään aiempaa enemmän aikaa kotona, jolloin etätyö, yhteydenpito lähesiin ja viihtyminen verkon välityksellä lisääntyy. Verkkoliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi kannattaa kotona kytkeä myös puhelin ja muut laitteet aina ensisijaisesti käyttämään kiinteää verkkoa WiFi-yhteyden kautta.”

Olet siis onnekas, jos käytössäsi on kuituliittymä. Tarkista myös, että sisäverkkosi vastaa nykypäivän vaatimuksia! Vaikka kuituliittymäsi olisikin tarpeeksi nopea, voi olla, ettet saavuta täyttä nopeutta, jos WiFi-tukiasemasi on useita vuosia vanha.

Nappaa huikea kampanjaetu KuituKotiin-asiakkaille!

Nosta liittymäsi nopeus ajalla 1.4.-30.6.2020 ja saat Partel UFO:n kaupan päälle!

Partel-UFO:n UniFi-järjestelmä on etähallinnoitavissa, mikä tarjoaa hyvät mahdollisuudet ongelmatilanteiden ratkaisuun. Hoidamme myös tukiaseman ohjelmistopäivitykset puolestasi turvaten yhteytesi.

Useamman UniFi-tukiaseman muodostamassa langattomassa verkossa yhteys ei katkea, vaikka siihen yhteydessä oleva laite siirtyykin yhden tukiaseman kuuluvuusalueelta toiselle.

Ratkaisu vaatii verkkokaapelit kuitupäätelaitteelta tukiasemille sekä meiltä tilatun käytössä olevan kuituliittymän. Tukiasema saa virtansa verkkokaapelin välityksellä, joten muita johtoja tukiasemalle ei tarvita. Tämän tukiaseman sijoitat siis helposti vaikka suoraan kattoon tai seinälle. Tukiasemia voidaan kytkeä toisiinsa myös langattomasti tapauksissa, joissa verkkokaapelin vetäminen jokaiselle tukiasemalle ei ole mahdollista.

Kysy lisää tai tilaa UniFi-tukiasemasi meiltä numerosta 02 454 5400 tai osoitteesta partel(at)partel.fi!

 

***

Solmiessasi 24 kk määräaikaisen sopimuksen ja maksimoidessasi nopeutesi 500M/100M (59,90€/kk), saat Partel UFO Pro:n kaupan päälle (arvo 189€), tai nostaessasi nopeutesi
100M/20M (39,90€/kk) tai 200M/50M (49,90€/kk), saat Partel UFO Lite:n kaupan päälle (arvo 149€). Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 24 kk:n jälkeen voimassaolevan hinnaston
mukaisesti. HUOM! Jos sopimus irtisanotaan sopimuskauden aikana kampanjaedun arvo peritään (149€/189€). Kampanja on voimassa 1.4.-30.6.2020.
Tutustu palvelukuvaukseen ja ehtoihin.

HUOM! Kampanjaetua ei voi hyödyntää yhtäaikaisesti toisen voimassaolevan kampanjan kanssa eikä koske kuitutukialueiden asiakkaita!