fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel TV

  • Häiriötön kuvanlaatu HD- ja UHD-tarkkuudella
  • Suomen suurin kanavatarjonta
  • Paras tv-palvelu jokaiselle kuituasiakkaalle!

Kaapeli-tv

Kaapeli-tv-liittymä tuo enemmän sisältöä televisioosi reaaliajassa! Kaapeli-tv:n avulla nautit häiriöttömästä kuvanlaadusta eikä sinulla ole antennimurheita. Muista, että kaapeli-tv nostaa myös asuntosi arvoa!

Kaapeli-tv-liittymä mahdollistaa kaikki kaapeli-tv:n tarjoamat palvelut, kuten kattavat digitaaliset peruskanavat ja koko digitaalisen sisältötarjonnan Suomen laajimmasta kanavavalikoimasta sekä HD- ja UHD-tasoiset lähetykset. Saat myös käyttäjätunnukset suoratoistopalveluihin MTV Katsomo+ ja Viaplay kauttamme!

Miten saan kaapeli-tv:n kotiini?
Kaapeli-tv on tilattavissa kaikkiin omakotitaloihin, joissa on Partelin KuituKotiin -liittymä. Myös useimmissa taloyhtiöissä kaapeli-tv on saatavilla Partelin valokuidun kautta. Rivi- ja kerrostaloissa kaapeli-tv kytketään koko taloyhtiöön – ole yhteydessä isännöitsijään jos taloyhtiössänne ei vielä ole Partelin KuituTaloyhtiöön -liittymä.

IPTV

Jos olet Kuitukaista-asiakas (käytössäsi on KuituKotiin – tai KuituHuoneisto -liittymä) voit hankkia itsellesi helpon ja huolettoman Partel IPTV:n. Hankit vain IPTV-boksin Partelilta ja saat käyttöösi käyttäjätunnukset joilla voit päättää itse, mitä, missä ja milloin katsot televisiota! Partel IPTV on monipuolinen ja kätevä vaihtoehto sinulle, jolla ei ole aikaa katsella televisiota reaaliajassa.

IPTV:tä voit katsoa useammasta laitteesta samaan aikaan, myös matkapuhelimestasi, koska vaan haluat! Voit helposti hallinnoida kanavia ja kanavapaketteja IPTV-boksisi kautta. Lisäkovalevyn avulla voit myös tallentaa ohjelmia ja katsella myöhemmin tai kaikkia jaksoja yhtäjaksoisesti. Voit myös vuokrata leffoja MTV Katsomon ja SF-Kanalen elokuvavuokraamosta ja katsoa suoratoistoa MTV Katsomo+:n, Disney Play:n, Viasat Film Play:n ja Viasat Sport Play:n kautta IPTV-palvelussa.

Jos sinulla on Android Älytelevisio vuosimallia 2019 tai uudempi voita tarkistaa sovelluksista, löytyykö sieltä Ålcom IPTV-sovellus. Mikäli sovellus löytyy, voit katsoa IPTV-palvelua mobiilisti myös älytelevisiosi kautta tilaamalla Mobiili IPTV-koodit meiltä.

Mikäli käytössäsi on vanhempi televisio, jossa ei ole älytoimintoja, voit myös hankkia meiltä Nokian Streaming Box 8000 ja teet televisiostasi älytelkkarin, joka mahdollistaa IPTV-palvelun. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!