KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel TV

  • Häiriötön kuvanlaatu HD-tarkkuudella
  • Suomen suurin kanavatarjonta
  • Paras tv-palvelu jokaiselle kuituasiakkaalle!

Kaapeli-tv

Kaapeli-tv-liittymä tuo enemmän sisältöä televisioosi reaaliajassa! Kaapeli-tv:n avulla nautit häiriöttömästä kuvanlaadusta eikä sinulla ole antennimurheita. Muista, että kaapeli-tv nostaa myös asuntosi arvoa!

Kaapeli-tv-liittymä mahdollistaa kaikki kaapeli-tv:n tarjoamat palvelut, kuten kattavat digitaaliset peruskanavat ja koko digitaalisen sisältötarjonnan Suomen laajimmasta kanavavalikoimasta sekä HD-tasoiset lähetykset. Saat myös käyttäjätunnukset C More -suoratoistopalveluun ja Viaplayhin kauttamme!

IPTV

Jos olet Parnet Kuitukaistan asiakas (käytössäsi on KuituKotiin – tai KuituHuoneisto -liittymä) voit hankkia itsellesi helpon ja huolettoman Partel IPTV:n. Hankit vain IPTV-boksin Partelilta ja saat käyttöösi käyttäjätunnukset joilla voit päättää itse, mitä, missä ja milloin katsot televisiota! Partel IPTV on monipuolinen ja kätevä vaihtoehto sinulle, jolla ei ole aikaa katsella televisiota reaaliajassa.

IPTV:tä voit katsoa useammasta laitteesta samaan aikaan, myös matkapuhelimestasi, koska vaan haluat! Voit helposti hallinnoida kanavia ja kanavapaketteja IPTV-boksisi kautta. Lisäkovalevyn avulla voit myös tallentaa ohjelmia ja katsella myöhemmin tai kaikkia jaksoja yhtäjaksoisesti. Voit myös vuokrata leffoja C Moren ja SF-Kanalen elokuvavuokraamosta IPTV:n kautta.

Viaplay nyt Elisa Viihde Viaplay

Kanavamuutoksia 31.12.2020