fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

F-Secure 1 kk 0 €!

Tilaa F-Secure nyt ja saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta!

Nappaa tarjous – F-Secure Total 3 (norm. 6,90 €/kk) tai F-Secure Total 5 (norm. 9,90 €/kk) hintaan 0 € ensimmäisen kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta jatkuu toistaiseksi ja normaalihintaisena kuukausimaksulla (F-Securelta tilattuna vuosi kerrallaan).

Jatka surffailua turvallisin mielin ja tilaa F-Secure-pakettisi Partelin kautta jo tänään soittamalla 02 454 5400 tai sähköpostitse partel(at)partel.fi.

Tietoturvapaketti suojaa puhelimet, tietokoneet ja tabletit viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja muilta verkossa vaanivilta tietoturvauhkilta. Estä samalla ei-toivotut puhelut ja tekstiviestit helposti ja huolettomasti.

Tietoturvapaketti suojaa verkkopankin käytön ja verkko-ostokset. Kukaan ei pääse yhteyden väliin. F-Securen tietoturvapaketilla teet verkko-ostoksesi ja käytät nettipankkia turvallisesti.

Vältä identiteettivarkaukset! Tietoturvapaketti suojaa identiteettivarkauksilta verkossa eivätkä henkilökohtaiset tietosi pääse vääriin käsiin.

Tietoturvapaketti suojaa lapsia verkon haitallisilta sisällöiltä. Myös verkossa käytettyä aikaa voidaan rajoittaa, esim. yhteensä 3 h/vuorokausi kaikille lapsen käyttämille laitteille.