fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel Internet

  • Nopea ja luotettava internetyhteys
  • Kuitu kotiin
  • Mobiili missä kuljet

Tähän olemme koonneet ohjeita Parnet KuituHuoneisto-liittymän käyttöönotosta. Klikkaa kysymykset ja vastaukset auki alta. Taloyhtiön kuituliittymän toimituksen yhteydessä liitämme kuitukaapelin asunnon sisäverkon puhelin-/dataverkkoon, jotta liittymä toimii asunnossa. Kun kuituliittymä on kytketty taloyhtiöösi, voit tilata nopeamman internetyhteyden, kaapeli-tv-kanavapaketteja sekä muita lisäpalveluja oman makusi mukaan.

Klikkaa kysymykset ja vastaukset auki alta. Jos et löydä vastausta omaan kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua!

Mitä asukas tarvitsee yhteyden käyttöönottoon ja mitä hänen täytyy tehdä?

Jos taloyhtiösi sisäverkko on perinteistä puhelinkaapelia, tarvitset valokuituyhteyden käyttöönottoon VDSL2-modeemin. Modeemi yhdistetään asunnon puhelinpistokkeeseen ja päätelaite modeemiin. VDSL2-modeemin WiFi-ominaisuus mahdollistaa myös langattoman yhteyden modeemin ja päätelaitteiden välillä. Jos taloyhtiösi sisäverkko on uudenlaista verkkokaapelia, voit yhdistää tietokoneesi suoraan seinässä olevaan verkkopistokkeeseen. Jos haluat käyttää yhteyttä langattomasti, tarvitset WiFi-ominaisuudella varustetun reitittimen. Reititin kytketään seinässä olevaan verkkopistokkeeseen.

Mitä Parnet KuituTaloyhtiöön -liittymän toimitukseen ei kuulu?

Sisäverkkotyöt eivät kuulu Partelin kuituliittymän perustoimitukseen. Sisäverkkotyöt voi tilata erikseen joko Partelilta tai kolmannelta osapuolelta. Kuituliittymän kanssa yhteensopivia modeemeja ja reitittimiä on saatavilla Partelin asiakaspalvelupisteessä.