fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel TV

  • Häiriötön kuvanlaatu HD- ja UHD-tarkkuudella
  • Suomen suurin kanavatarjonta
  • Paras tv-palvelu jokaiselle kuituasiakkaalle!
Miksi minun kannattaa valita IPTV?

IPTV mahdollistaa tv-katselun sinun ehdoillasi. Voit itse valita koska katselet ohjelmia käyttämällä tallennustoimintoa tai voit palata ajassa viikko taaksepäin ja valita haluamasi ohjelmat. On myös olemassa toimintoja kuten elokuvavuokraamo, radio ja paljon muita ominaisuuksia jotka mahdollistavat, että sinulla on kaikki toiminnot samassa paikassa.

Voiko IPTV:tä katsoa useammassa huoneessa yhtäaikaisesti?

IPTV:tä voi katsoa useammassa huoneessa yhtäaikaisesti. Jos haluat katsella eri kanavia yhtäaikaisesti, tarvitset jokaiseen tv:hen erillisen IPTV-boksin tai älytelevision joka toimii IPTV-sovelluksella ja lisäksi tarvitset riittävän kaistaleveyden, eli kuvan ja äänen kuljettamiseen useampaan huoneeseen tarvitaan tarpeeksi nopea laajakaista. Kun kanava välittyy vastaanottimeesi, siihen tarvitaan tarpeeksi kaistaleveyttä ja tämä tarve vaihtelee kanavien ja ohjelmien välillä. IPTV:n katsomiseen tarvitaan laajakaistaliittymä vähintään 10/10M nopeudella. Useamman kanavan samanaikaiseen katsomiseen tai internetin ja IPTV:n yhtäaikaiseen käyttöön suosittelemme vähintään 100/20M nopeutta.

IPTV-boksi

Miten IPTV-boksini kytketään?

IPTV-boksisi tulee olla kytkettynä verkkokaapelilla kuitupäätelaitteeseen tai reitittimeen sekä myös tv:si sopivalla kaapelilla. Nykyään useimpiin tv:hin käytetään HDMI-kaapelia.

Miten lisään kanavia/kanavapaketteja?

Käytät helposti ostokoodiasi, jonka saat avatessasi IPTV-palvelusi, valitse valikosta ”Kauppa”, täältä löydät lisäpalvelut, maksukanavat ja kanavapaketit.

Miksi TV ilmoittaa ”ei signaalia”

Kun IPTV-boksisi on päällä (vihreä valo palaa) kuvan kuuluu tulla näkyviin eikä tv:n kuulu ilmoittaa ”ei signaalia”. Jos siinä lukee ”ei signaalia” tv:si ohjelmalähde on muuttunut ja sinun pitää vaihtaa ohjelmalähdettä tv:si kaukosäätimen avulla.

Kuva muuttuu mustaksi/valkoiseksi/keltaiseksi?

Koska IPTV välittyy laajakaistaverkon kautta IPTV-lähetyksessä voi esiintyä häiriötä tai huoltokatkoksia. Jos kuva muuttuu mustaksi, valkoiseksi tai keltaiseksi saattaa tämä vaatia boksin uudelleenkäynnistämistä boksin virtakytkimestä.

Jos vika ilmenee tämänkin jälkeen kannattaa tehdä vikailmoitus asiakaspalveluun.

IPTV-palvelu

Mikä on ostokoodini/avainkoodini?

Ostokoodi on 4-numeroinen koodi, jonka saat avatessasi palvelun samalla kun saat käyttäjätunnuksesi ja IPTV-palvelun salasanan. Tiedot tulee säilyttää hyvin koska tulet tarvitsemaan niitä myös jatkossa.

Kuinka aktivoin Viaplayn?

Käy luomassa käyttäjätunnus osoitteessa signup.viaplay.fi, tarvitset tähän asiakastunnuksesi. Valitse listalta oma operaattorisi.

Mistä/miten vuokraan elokuvia?

Vuokraat elokuvia valikosta kohdasta Elokuvat. Voit vuokrata erikseen elokuvia SF Anytimestä, C Moren elokuvia ja sarjoja ei pysty vuokraamaan erikseen, mutta kuuluvat hintaan, kun sinulla on C More-lisäpaketti käytössäsi.

Miten voin katsella Mobiili IPTV:tä?

Valitse IPTV-boksisistasi ”Kauppa” painamalla ”Menu” ja ”Kauppa”. Valitse ”Lisäpalvelut” ja ”Mobiili IPTV” ja lunasta palvelu nelinumeroisella ostokoodillasi.

Lataa laitteellesi sovellus Google Playsta tai App Storesta. Kun sovellus on latautunut, käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi jotka olet saanut Partelilta.

Voit myös katsoa IPTV:tä selaimella (Safari tai Chrome) sivuston www.iptv.ax kautta kirjautumalla käyttäjätunnuksillasi, jotka olet saanut Partelilta.

Voiko IPTV:tä katsoa ilman boksia?

Kyllä voi! Tähän tarvitset Android-järjestelmällä varustetun tv:n. Philipsillä ja Sonyllä on Android-järjestelmällä varustettuja laitteita. Tällöin lataat sovelluksen Google Playsta ja kirjaudut IPTV-palveluun käyttäjänimelläsi ja käyttäjätunnuksillasi. Voit katsoa niitä kanavia, jotka olet valinnut omaan peruspakettiisi tai jotka sisältyvät peruspakettiin. Lisäpaketteja pystyt katsomaan vain IPTV-boksin kautta tekijäoikeudellisista syistä.