fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel TV

 • Häiriötön kuvanlaatu HD- ja UHD-tarkkuudella
 • Suomen suurin kanavatarjonta
 • Paras tv-palvelu jokaiselle kuituasiakkaalle!

Näin pääset alkuun

Helppo käyttöönotto

Aloita kytkemällä boksi. Kun boksi on kytketty, syötä tv-näytölle henkilökohtainen salasanasi, jonka olet saanut IPTV-palvelun tilauksen yhteydessä. Nyt voit nauttia uudesta tv-palvelustasi. Käyttääksesi IPTV-palvelua tarvitset Partelin laajakaistayhteyden. IPTV toimii myös mobiililaitteissa joissa on Android tai iOS käyttöjärjestelmä. Sovelluksen voit ladata Google Play:sta ja App Store:sta. Hae hakusanalla IPTV. Sovellus edellyttää toimiakseen IPTV-paketin tilausta. Jos sinulla on käytössäsi älytelevisio et tarvitse erillistä boksia vaan voit suoraan ladata sovellus televisioosi mutta lisäkanavien tilaaminen edellyttää boksia.

Ota boksi käyttöön
 1. Aseta boksin mukana olevat patterit kaukoohjaimen patteriluukkuun joka sijaitsee kaukosäätimen alapuolella. Sieltä löydät ohjeet miten patterit asennetaan oikein.
 2. Liitä HDMI-kaapeli IPTV-boksin HDMI-porttiin. Liitä HDMI-kaapelin toinen pää televisiosi HDMI-porttiin. Jos televisiossasi ei ole HDMI-porttia, voit liittää IPTV-boksisi pakkauksessa olevan johdon A/V porttiin. (Koskee vain joitakin IPTV-boksin malleja).
 3. Liitä virtajohto IPTV-boksin virtaporttiin (6V DC/12V DC) ja kytke virtamuunnin sähköpistokkeeseen.
Kirjaudu sisään

Valitse haluttu käyttökieli. Valitse oikea vaihtoehto kaukosäätimessä olevilla nuolilla ja vahvistama valintasi painamalla OK. Syötä henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jonka olet saanut sähköpostitse tai sms-viestinä. Tarvitset käyttäjätunnukset kun käytät palvelua ensimmäistä kertaa. Kirjaudu kaukosäätimen nuolinäppäimillä. Tarvittaessa saat käyttöösi myös kirjaimet painamalla kaukosäätimiestä OK.

Palvelut ja ominaisuudet

Päävalikko
Päävalikosta löydät kaikki toiminnot. Voit siirtyä tv-valikosta päävalikkoon kaukosäätimen menu-napista. Voit selata toimintoja kaukosäätimen nuolinäppäimellä. Päästäksesi takaisin tv-valikkoon, paina kaukosäätimen tv-nappia.

Tv:
Katso tv:tä tai kuuntele radiota.

Ohjelma:
Täältä näet mitä tv:ssä näytetään juuri nyt. Voit myös nähdä ohjelmaoppaan.

Arkisto:
Arkistosta löydät tallentamasi ohjelmat sekä ajastetut ja toistuvat tallenteet. Kaikki tallennuksesi säilyvät puoli vuotta.

Elokuvat:
Täältä voit vuokrata elokuvia SF Anytime kirjastosta, joka on kaikille avoin, sekä SF Anytime aikuiset kirjastosta jota avataksesi tarvitset lukkokoodisi. Vuokraelokuvien alta löydät myös C Moren paketteihin kuuluvan elokuvakirjaston C More Play:n.

Myymälä:
Tästä valikosta voit tilata lisäpaketteja, lisäkanavia ja lisäpalveluja ostokoodisi avulla.

Asetukset:
Vaihda IPTV-asetuksiasi.

Asetukset

Kuva- ja ääniasetukset

Vaihda kuva- ja ääniasetuksia sisäänkirjautumisen jälkeen.

Kuvaasetukset:
Laajakuva-tv:n kuvasuhde on 16:9, vanhemmissa televisioissa kuvasuhde on 4:3.

Muuta kuvasuhdetta:
STB (suositus): boksi valitsee kuvasuhdetta automaattisesti.
TV: IPTV-boksi valitsee kuvasuhdetta automaattisesti.

HDMI näyttö:
Valitse 720P jos sinulla on HD ready tv. Valitse 1080P jos sinulla on Full HD tv. Jos olet epävarma kumman pitäisi valita, katso tv:si käyttöohjeesta onko se
”HD ready” tai ”Full HD”-merkitty.

Ääniraita:
Valitse Stereo tai Dolby Digital Surround.

Asetukset

Asetukset
Tästä voit muuttaa kuvasuhdetta. Voit myös ohjelmoida uudelleen kaukosäätimen värinäppäinten toiminnot sinulle sopivaan muotoon.

Kanavalista
Tästä voit muuttaa kanavalistan kanavia ja niiden järjestystä.

Kieli
Tästä voit valita kieleksi suomen, ruotsin tai englannin.

Vihda ostokoodia
Tästä voit muuttaa ostokoodiasi. Anna ensin nykyinen ostokoodisi ja sitten uusi ostokoodi. Vahvista vielä uusi ostokoodi kirjoittamalla se uudestaan. Huom. Jos haluat muuttaa salasanaasi, sinun on otettava yhteyttä Parteliin saadaksesi uuden salasanan.

Nimeä boksisi
Tästä voit antaa boksillesi nimen. Tämä on hyödyllinen toiminto, jos sinulla on useampia bokseja eri huoneissa ja haluat lähettää ohjelman sovelluksen kautta TV-ruudulle. Nimeämällä boksit tiedät, mille boksille lähetät ohjelman.

Lapsilukko
Tästä voit rajoittaa elokuvakirjaston sisältöä ikärajoituksella.

Kirjaudu ulos
Tästä kirjaudut palvelusta ulos.

Mobiili IPTV

Voit tilata Mobiili IPTV:n hintaan 5 €/kk. Kirjaudu sisään ja osta palvelu IPTV-boksisi kautta Kauppa-kuvakkeen alta näppäilemällä ostokoodisi. Voit myös ottaa yhteyttä Parteliin, niin aktivoimme palvelun puolestasi. Lataa sitten sovellus App Storesta tai Google Playstä riippuen siitä, käytätkö Applen vai Androidin mobiililaitetta. Hae Ålcom IPTV. Kirjaudu sisään omalla salasanallasi. Voit katsoa ohjelmia lukulaitteella, mobiili-laitteella tai Smart-TV:llä, jopa kolmella yksiköllä samanaikaisesti. HUOM! Smart-TV:tä ei pidetä yksikkönä. Sovellusta voi käyttää Suomessa ja Ahvenanmaalla, ja se toimii sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmässä.

Sinulla on oltava jokin IPTV-paketti (Small, Medium tai Large), jotta voit käyttää sovellusta. Jos sinulla on Smart-TV, joka tukee järjestelmää, et tarvitse boksia vaan voit ladata sovelluksen suoraan. Jos haluat lisäkanavia, tarvitset kuitenkin boksin. Et näe kaikkia peruspaketin kanavia Smart-TV:llä. Smart-TV:n tarjonta on sama kuin Mobiili IPTV:n. Mobiili-laitteella voit katsoa vain SD-kanavia.

Mobiili IPTV:ssä voit käyttää matkapuhelinta tai tablettia kaukosäätimenä. Voit myös koska tahansa lähettää matkapuhelimestasi kuvan televisioosi, jos sinulla on IPTV-boksi. Avaa sovellus ja valitse haluamasi kanava pitämällä sormeasi kanavalogon päällä. Esiin tulee erilaisia vaihtoehtoja sen mukaan, kuinka monta boksia sinulla on käytössä. Pidä edelleen sormea näytöllä ja vedä logo siihen yksikköön, jolla haluat katsoa kanavaa.

Palvelut

Katso tv:tä livenä

Voit katsoa live-tv:tä valitsemalla tv-valikosta tv. Kanavalistan saat näkyviin painamalla OK-näppäintä katsellessasi live tv:tä. Käytä nuolinäppäimiä selataksesi kanavien ohjelmistoa.

Ohjelmisto avautuu painamalla ohjelmistoa tai kaukosäätimen sinistä näppäintä.

Kanavalistan saat näkyviin painamalla kanavalista.

Päävalikosta tai keltaisesta näppäimestä saat näkyviin ohjelmat joita näytetään juuri nyt.

ReTV

ReTV mahdollistaa ohjelmien katselua viikkoa takaperin ja voit katsoa juuri haluamaasi ohjelmaa. ReTV kirjasto päivittyy automaattisesti. Tämä toiminto ei ole saatavilla kaikilla kanavilla tekijäoikeudellisista syistä. Paina valikkonäppäintä käyttääksesi palvelua. Selaa nuolinääppäimillä päästääksesi ”Arkisto”-kuvakkeeseen. Siirry sitten kaukosäätimen nuolinäppäinten avulla ”ReTV”-kuvakkeeseen ja vahvista painamalla OK. Nyt pääset ReTV-arkiston näkymään. Tästä voit valita minkä ohjelman haluat katsoa selaamalla ohjelmia, kanavia tai päiviä. Selailet toimintoja kaukosäätimen nuolinäppäimellä ja vahvistat valintasi OK-näppäimestä. Kun löydät haluamasi ohjelman vahvistat valintasi painamalla OK. Voit katsella ohjelmaa valitsemalla ”Näytä” ja vahvistat valintasi painamalla kaukosäätimestä OK. Päästäksesi takaisin katselemaan tv:tä painat TV-näppäintä. Voit myös valita ”Tallenna ohjelma” tai ” Aktivoi ohjelman sarjatallennus” jolloin tallennus tallentuu muiden SPIN-tallenteiden kanssa samaan paikkaan. Lisätietoa tästä löydät ohjeen kohdasta ”SPIN+”.

Tallenna (Spin+)

SPIN+ on lisäpalvelu jonka voit ostaa IPTV-palveluusi.

SPIN+ mahdollistaa rajattoman määrän tallennettuja ohjelmia jotka säilyvät arkistossasi puolen vuoden ajan. Lisäksi voit tauottaa ja jatkaa live ohjelmien katselua sekä käyttää sarjatallennustoimintoa joka tallentaa kaikki samalla kanavalla tulevat saman tittelin omaavat ohjelmat automaattisesti kunnes itse katkaiset sarjatallennuksen.

Tauottaaksesi ohjelman paina kaukosäätimesi OK-näppäintä niin näytölle ilmestyy valikko tauota ja aloita. Tallentaaksesi ohjelman valitse ohjelmisto kaukosäätimesi sinisestä näppäimestä. Valitse sitten ohjelma jonka haluat tallentaa. Huomioi että voit tallentaa ainoastaan sellaisia ohjelmia jotka eivät ole vielä alkaneet. Ohjelmistossa voit selata kanavia ja päiviä. Paina sitten kaukosäätimen OK-näppäintä ja selaa nuolinäppäimillä kohtaan ”Tallenna ohjelma” ja vahvista valintasi OK-näppäimellä. Jos haluat sarjatallennuksen päälle aktivoit ruudun ”Sarjatallennukset” ja vahvista tallennus OK-näppäimestä. Pääset kaikkiin sarjatallennuuksiisi kaukosäätimen valikko-näppäimestä ja selaamalla nuolinäppäimillä kohtaan ”Arkisto” ja valitsemalla ”Sarjatallennukset”, vahvista OK-näppäimestä. Tästä voit valita ohjelmia ja poistaa ne sarjatallennuksista painamalla OK kohdassa ”Poista”.

Pääset tallennuksiin painamalla kaukosäätimen valikko-näppäintä. Selaile nuolinäppäimillä kohtaan valitse ”Arkisto”. Selaile nuolinäppäimillä ja vahvista valintasi ”Tallennukset” painamalla OK-näppäintä. Näet nyt kaikki tallennuksesi ja voit selata ohjelmia nuolinäppäimillä ja valita haluamasi ohjelman OK-napista. Ruudulle ilmestyy nyt eri vaihtoehtoja. Jos haluat poistaa tallennuksia SPIN:stä valitset ruudun ”Poista tallennus”. Päästääksesi takaisin tallennuksiin painat kaukosäätimen Back-näppäintä. Jos haluat katsoa ohjelman, valitse ”Katso” ja paina OK. Pääset helposti takaisin katsomaan tv:tä painamalla kaukosäätimen TV-painiketta.

Mobiili IPTV

Lataa sovellukset alta!

Android
iOS

Vuokraelokuvat

Voit vuokrata elokuvia helposti painamalla kaukosäätimen valikko-näppäintä. Selaa sitten nuolinäppäimillä esiin ”Elokuvat”-otsikko ja paina kaukosäätimestä OK, niin pääset vuokraustilaan. Voit selata kaukosäätimen nuolinäppäimellä eri kategorioita ja elokuvia. Vahvista valintasi painamalla kaukosäätimestä OK. Tällä hetkellä kauppoja on kaksi. SF Anytime on avoin kaikille. SF Anytime aikuiset -kirjaston käyttöön tarvitset avainkoodin. Avainkoodi on sama kuin ostokoodi, ja saat sen samalla kertaa kuin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Sekä avain- että ostokoodia voi muokata boksin asetuksissa.

Katsoaksesi elokuvaa valitse kaukosäätimen nuolinäppäimillä valitsemasi elokuva ja vahvista valintasi painamalla kaukosäätimestä OK. Saat nyt näkyviin elokuvan. Voit katsoa elokuvan trailerin tai vuokrata elokuvan valitsemalla ”Osta” ja painamalla kaukosäätimestä OK. Vahvista ostos syöttämällä aiemmin saamasi ostokoodi. Vuokrausmaksu näkyy seuraavassa laskussasi. Voit katsoa elokuvan 24 h kuluessa siitä, kun olet vuokrannut sen. Jos et halua vuokrata elokuvaa, pääset takaisin pain-amalla kaukosäätimen BACK-näppäintä tai ruksaamalla ”Takaisin”-ruudun ja painamalla OK. Jos sinulla on C More Total- tai C More Film -kanavapaketti, voit käyttää myös C More Play -kirjastoa. C More Play on C Moren elokuvakirjasto, jossa näet elokuvia ja sarjoja ilmaiseksi.

Osta kaupasta

Voit tilata lisäpaketteja, -kanavia ja -palveluita menemällä päävalikosta ”Kauppa”-valikkoon. Voit selata tuotteita alavalikoissa ja etsiä lisätietoja niiden sisällöstä ja hinnoista. Voit selata tarjontaa kaukosäätimen nuolinäppäimillä ja vahvistaa valintasi valitsemalla OK. Osta palvelu painamalla ”Osta” ja näppäilemällä ostokoodisi, jonka sait sisäänkirjautumistietojesi mukana. Kaikki ostamasi palvelut on merkitty pienellä merkillä, jotta näet, mitä olet ostanut. Maksat ostoksesi seuraavalla laskullasi. Maksat palvelusta sen ostopäivästä lukien ja seuraavan kuukauden osalta. Voit koska tahansa peruuttaa palvelun tilauksen painamalla valikossa ”Tilauksen lopetus”. Irtisanomisaika on kokonainen kalenterikuukausi.

Kaukosäätimet

Kaukosäädin (VIP 1103 ja VIP 2853)
 1. Tämä näppäin käynnistää tai IPTV-boksisi asettaa sen lepotilaan
 2. Päävalikkonäppäin
 3. Info-näppäin antaa lisätietoa ajankohtaisesta ohjelmasta tai sitä voidaan käyttää ohjelmaoppaassa tai nauhoituksissa anta-maan lisätietoa merkitystä ohjelmasta.
 4. Nuolinäppäimillä on eri merkitys riippuensiitä, missä kohtaa valikossa olet:
  Live-TV
  Ulommat nuolet:
  – Ylös ja alas nuoli vaihtaa ääniraidan.
  – Oikea ja vasen nuoli vaihtaa tekstityksen.
  Sisemmät nuolet:
  Vasen – Käynnistää ohjelman uudelleen, jos sinulla on Spin+-palvelu.
  Ylös/Alas – Selaa kanavia.HUOM! Nauhoituksia katsoessa käytät sisempiä nuolia kun haluat hypätä eteenpäin tai taaksepäin.
  Ylös/Alas – suurempia hyppyjä eteen tai taakse.
  Vasen/Oikea – pienempiä hyppyjä eteen tai taakse.
 5. OK-näppäin antaa lisää vaihtoehtoja tai vahvistaa valintasi.
 6. Palaa yhden askeleen taakespäin valikossa. TV-tilassa palaat edelliselle kanavalle.
 7. Menee tv-tilaan ja näyttää käynnissä olevat ohjelmat ja kanavat.
 8. Pikanäppäin nauhoituksiisi. Voidaan muuttaa asetuksissa.
 9. RETV.
 10. Pikanäppäin kohtaan ”TV:ssä juuri nyt”. Voidaan muuttaa asetuksissa.
 11. Pikanäppäin kohtaan ”Ohjelmaopas”.Voidaan muuttaa asetuksissa.
 12. Avaa Teksti-tv:n, jos kanavalla on teksti-tv
 13. Käynnistää ohjelman nauhoituksen

A.Ääni ylös, nappi sivulla.
B.Ääni alas, nappi sivulla.
C.Ääni pois, nappi sivulla.

Kaukosäädin (VIP 4302)
 1. Tämä näppäin käynnistää tai IPTV-boksisi asettaa sen lepotilaan
 2. Päävalikkonäppäin
 3. Info-näppäin antaa lisätietoa ajankohtaisesta ohjelmasta tai sitä voidaan käyttää ohjelmaoppaassa tai nauhoituksissa anta-maan lisätietoa merkitystä ohjelmasta.
 4. Trick-play toiminnot

Pienempiä hyppyjä eteen
<< pienempiä hyppyjä taaksepäin
I suurempia hyppyjä eteen
I<< suurempia hyppyjä taaksepäin. (voidaan käyttää Start-Over toimintona)
I I Play ja Paus
Stop

 1. OK-näppäin antaa lisää vaihtoehtoja tai vahvistaa valintasi.
 2. Palaa yhden askeleen taakespäin valikossa. TV-tilassa palaat edelliselle kanavalle.
 3. Menee tv-tilaan ja näyttää käynnissä olevat ohjelmat ja kanavat.
 4. Pikanäppäin nauhoituksiisi. Voidaan muuttaa asetuksissa.
 5. RETV.
 6. Kanavanvaihto yös ja alas. Käytetään myös Ohjelmaoppaassa sivu ylös/alastoimintona.
 7. Pikanäppäin kohtaan ”Ohjelmaopas”.Voidaan muuttaa asetuksissa.
 8. Avaa Teksti-tv:n, jos kanavalla on teksti-tv
 9. Käynnistää ohjelman nauhoituksen
 10. Avaa Elokuvakirjaston (VOD).
 11. Vaihtaa kanavan ääniraidan
 12. Vaihtaa kanavan alatekstitystä
  A. Ääni ylös
  B. Ääni alas
  C. Ääni pois