fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Asiakaspalvelu

Laskutus

Syyskuusta 2020 lähtien BRANG Oy hoitaa laskutustamme. Myös maksukanavien laskutusta hoitaa lokakuun 2022 laskutuksesta lähtien BRANG Oy ja maksu tulee osoittaa heidän asiakasvaratilille.

Mikäli olet aiemmin vastaanottanut laskuja meiltä BRANG Oy:n kautta, maksukanavien osuus tulee automaattisesti samalle laskulle muiden palvelujemme kanssa. Mikäli sinulla on ollut ainoastaan maksukanavapalveluja meiltä aiemmin, tulee sinun tehdä näille uusi e-lasku- tai suoramaksusopimus pankissasi lokakuun laskun tiedoilla.

Huomaa, että paperilaskulisä ja suoramaksutosite maksaa 1,90 €/kk, kun taas verkko- ja sähköpostilasku ovat maksuttomia.

Laskuja koskevissa asioissa voit olla yhteydessä meihin partel(at)partel.fi tai 02 454 5400.

E-lasku

Sähköinen lasku eli e-lasku on sähköisessä muodossa oleva laskusopimus, joka solmitaan vastaanottajan verkkopankissa. E-laskun saa käyttöönsä tilaamalla e-laskun omasta verkkopankista. E-lasku on asiakkaan ja pankin välinen sopimus, Partel ei pääse muokkaamaan e-laskuihin liittyviä tietoja asiakkaan puolesta.

Huomioitavaa on, että e-laskun saa vain kuukausimaksullisista palveluista eli ns. säännöllisistä laskuista, kuten puhelin-, laajakaista- ja kaapeli-tv-palveluiden laskuista.

Valitse laskun vastaanottajaksi ”Paraisten Puhelin Oy” tai Y-tunnus 0135996-3 sekä ”puhelin, laajakaista ja kaapeli”. Muista syöttää laskussa olevat tiedot oikeassa muodossa (esim. PAR12345), muuten e-laskusopimukseen siirtyminen ei onnistu.