fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel TV

 • Häiriötön kuvanlaatu HD- ja UHD-tarkkuudella
 • Suomen suurin kanavatarjonta
 • Paras tv-palvelu jokaiselle kuituasiakkaalle!

Voit nauttia Viaplay -palvelusta ja katsoa ohjelmia silloin kun itse haluat! Enää ei tarvitse sitoutua lähetysaikoihin!
Hanki V premium, V sport golf tai V series & film -kanavapaketti ja saat käyttäjätunnukset myös Viaplayn suoratoistopalveluun, jossa näet kanavapakettisi vastaavan sisällön!
Voit myös tilata Viaplay -suoratoiston ilman tv-korttia

Viaplay Leffat & Sarjat 12,99 €/kk

Viaplay-suoratoistopalvelusta näet laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi Viaplaysta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. Elokuvat ja sarjat kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.

Paljon katsottavaa koko perheelle

 • Laaja kattaus uusimpia elokuvia – joka viikko uutta katsottavaa
 • Kansainvälisten huippusarjojen lisäksi kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset suosikkisarjat
 • Runsaasti katsottavaa myös lapsille – elokuvia ja sarjoja
 • Voit katsoa ohjelmia koko EU:n alueella ja ladata sisältöjä laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa

Viaplay Total 44,99 €/kk

Viaplay Total -paketilla näet laajan kattauksen huippu-urheilua, kuten Formula 1:sen, Valioliigan, Bundesliigan, UEFA Europa ja Conference Leaguen, jääkiekon MM-kilpailut, NHL:n ja MotoGP:n, sekä laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi palvelusta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. SIsällöt kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.

Paljon katsottavaa koko perheelle

 • Laaja kattaus uusimpia elokuvia – joka viikko uutta katsottavaa
 • Kansainvälisten huippusarjojen lisäksi kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset suosikkisarjat
 • Runsaasti katsottavaa myös lapsille – elokuvia ja sarjoja
 • Voit katsoa ohjelmia koko EU:n alueella ja ladata sisältöjä laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa
 • Maailmanluokan urheilua suorina lähetyksinä

Valitse miten katsot
Matkapuhelimesi, tietokoneesi, tabletin tai äly-television kautta. Apple-tv:n tai pelikonsolisi kautta. Valitset itse!

Katso offline
Voit tallentaa ohjelmia matkapuhelimeesi tai tablettiisi ja katsella myös silloin kun sinulla ei ole nettiä käytössäsi.

Miten pääsen alkuun?

 1. Aktivoidaksesi palvelun, käy osoitteessa https://signup.viaplay.fi/partel
 2. Kirjoita käyttäjätunnuksesi (Omahallinta.fi käyttäjätunnus jonka olet saanut/voit tilata asiakaspalvelustamme).
 3. Lisää postinumerosi ja sähköpostiosoitteesi ja klikkaa sen jälkeen ”jatka”.
 4. Luo Viaplay-tilisi täyttämällä sähköpostiosoitteesi vielä kerran ja kirjoittamalla salasanan jonka haluat käyttää tässä palvelussa. Tämän jälkeen vahvistat, että olet yli 18 vuotta vanha ja että olet lukenut palvelun ehdot. Klikkaa ”aktivoi”. Nyt Viaplay-tilisi on valmis!
  Mukavia Viaplay katseluhetkiä!


Kun tilaat MTV Katsomo+- -kanavapakettisi Partelin kautta, saat vastaavan MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelun käyttöösi!

Voit käyttää palvelua iOS- ja Android -matkapuhelinlaitteilla, Windows- ja Mac -tietokoneilla, Smart TV:llä, Chromecastilla ja Apple TV:llä. Voit käyttää MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelua korkeintaan kahdella laitteilla yhtäaikaisesti. Urheilua voit seurata livenä vain yhdellä laitteella kerrallaan. Tämän lisäksi voit katsella kaapeli-tv-verkon MTV Katsomo+ -kanavapakettia samalla.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde tarjoaa laajimman kattauksen viihdettä kotimaasta ja maailmalta. Nähtävissä kaikki MTV-alkuperäissarjat (ent. C More – alkuperäissarjat), pohjoismaiset draamat, runsaasti kansainvälisiä sarjoja, leffoja ja dokumentteja sekä BritBox- ja Hayu -sisällöt. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat nähtävissä usein jo ennakkoon ja lisäksi uutis- ja ajankohtaisohjelmat, lastenohjelmat sekä MTV:n tv-kanavat suorana.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu tarjoaa MTV:n tuhdin urheilukattauksen (mukaan lukien Liiga, Mestis, MM-ralli, Mestarien liiga, La Liga, Serie A, Timanttiliiga ja NFL) lisäksi, nähtävissä on ennennäkemättömän monipuolinen kattaus sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin.Näet laajimman kattauksen viihdettä kotimaasta ja maailmalta ja kaikki MTV-alkuperäissarjat (ent. C More – alkuperäissarjat), pohjoismaiset draamat, runsaasti kansainvälisiä sarjoja, leffoja ja dokumentteja sekä BritBox- ja Hayu -sisällöt. MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan suosikkiohjelmat ovat usein nähtävissä jo ennakkoon. Lisäksi tarjolla uutis- ja ajankohtaisohjelmat, lastenohjelmat sekä MTV:n tv-kanavat suorana.

Miten pääsen alkuun?

 1. Aktivoidaksesi palvelun, käy osoitteessa https://www.mtv.fi/aktivoi-operaattori
 2. Valitse KTV/IPTV kanavatoimittajasi ja seuraa sivulla annettuja ohjeita ja kirjoita käyttäjätunnuksesi (Omahallinta.fi käyttäjätunnus jonka olet saanut/voit tilata asiakaspalvelustamme) sekä postinumerosi ja klikkaa sen jälkeen ”jatka”.
 3. Luo MTV Katsomo+-tilisi täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja kirjoittamalla salasanan, jonka haluat käyttää tässä palvelussa. Nyt MTV Katsomo+ -tilisi on valmis!
  Lisäohjeita löydät tästä.
  Toivotamme sinulle mukavia MTV Katsomo+ katseluhetkiä!