fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel TV

  • Häiriötön kuvanlaatu HD- ja UHD-tarkkuudella
  • Suomen suurin kanavatarjonta
  • Paras tv-palvelu jokaiselle kuituasiakkaalle!

Partel IPTV

Partel IPTV -palvelu edellyttää Parnet Kuitukaista– tai Parnet KuituHuoneisto -liittymän. Mikäli sinulta ei sellaista vielä löydy, voit hankkia sellaisen jo tänään. HD-kanavien katseluun suosittelemme vähintään 100/20M nopeutta. Aluksi sinun tulee hankkia  IPTV-boksi (jonka voit ostaa suoraan Partelin myymälästä hintaan 139 €) ja valita itsellesi sopivin IPTV-peruskanavapaketti. Tarjolla on kolme peruspakettia: IPTV S, IPTV M tai IPTV L. Lisäksi voit räätälöidä katseluelämyksesi lisäpaketeilla tai -kanavilla, joita löytyy yli 200 kpl.

Kuukausiveloitus on alk. 9,95 € riippuen peruspaketista ja lisäksi veloitetaan mahdollisten lisäkanavapakettien tai -kanavien kuukausimaksut. Kuukausiveloitus on sama riippumatta siitä, montako TV-laitetta (IPTV-boksia) taloudesta löytyy.

IPTV toimii myös niillä mobiililaitteilla, joiden käyttöjärjestelmänä on Android tai iOS. Mikäli haluat käyttää mobiili IPTV-palvelua, voit tilata sen 5 €:n kuukausimaksulla. Palvelun voit tilata suoraan boksista tai ottamalla yhteyttä Parteliin. Mobiilisovelluksen voit ladata Google Play:sta ja App Store:sta nimellä Ålcom IPTV. Saat henkilökohtaiset tunnukset palveluun sähköpostitse tai tekstiviestitse, jonka jälkeen voit heti kirjautua palveluun. Huomaa, että kanavavalikoima mobiili-IPTV:ssä on suppeampi kuin boksilla.

Tilaa Partel IPTV-palvelu soittamalla numeroon 02 454 5400, sähköpostitse osoitteesta partel(at)partel.fi tai asiakaspalvelupisteestämme Malmikatu 6:sta.

Katso tv:tä missä, miten ja milloin haluat!

Partel IPTV antaa sinulle juuri oikeat eväät tv:n katseluun – sujuvuutta!  Laaja kanavatarjonta. Korkealuokkainen kuvanlaatu. Tallennusmahdollisuus. Mahdollisuus vuokrata elokuvia siirtymättä senttiäkään omalta sohvalta. Partel tuo jotain ihan uutta tv-katsojilleen. Partel IPTV on kuituliittymän kautta katsottavan interaktiivinen tv-palvelu. Partel IPTV:llä voit sanoa hyvästit sekä antennille että kanavahaulle. Lisäksi saat sovelluksen kaikkiin tv-laitteisiisi yhdellä liittymällä. Kaikki on valmiiksi ohjelmoitu, kytke vain boksi kiinni.

Lähes 200 kanavaa suoraan boksista

Partel IPTV-sovellus tarjoaa useita erilaisia kanavapaketteja. Kolme peruskanavapakettia IPTV S, IPTV M ja IPTV L tarjoavat jokaiselle jotakin: urheilua, lastenohjelmia, uutisia, luonto-ohjelmia, sarjoja, elokuvia ja musiikkia. Käytettävissäsi on yhteensä yli 100 kanavaa, joista yli 60 on HD-kanavia korkealaatuisella kuvanlaadulla, ja noin 40 radiokanavaa (vaativat toimiakseen boksin). 

ReTV

ReTV:llä voit katsella viikon takaisia ohjelmia silloin kun itse haluat. ReTV:n ohjelmapäivitys tapahtuu automaattisesti ja palvelu on maksuton. Tekijäoikeudellisista syistä kaikkia kanavia ei löydy ReTV:stä.

SPIN+

Spin+ palvelumme mahdollistaa ohjelmien keskeyttämisen ja uudelleenkäynnistämisen sekä live-tv:ssä että tallenteissa ja sinulla on käytössäsi rajattomasti tallennustilaa. Voit siis seurata suosikkiohjelmaasi koska itse haluat etkä ole riippuvainen tv-ohjelmistoista. Voit myös ajastaa tallennuksia jolloin tallenteet säilyvät jopa 6 kuukautta arkistossasi.

Spin+ palvelua ei ole saatavilla kaikilla kanavilla teikijäoikeudellisista syistä.

Smart TV

Katso IPTV suoraan äly-televisiosi kautta! Tarvitset vain television jossa on Android-järjestelmä. Philips ja Sony tuottavat näitä laitteita ja kaikki Samsung Smart älytelevisiot vuosilta 2016-2019 ovat Android-järjestelmän varassa. Lataa itsellesi IPTV-sovellus Play-kaupasta, etsi Ålcom IPTV ja kirjaudu sisään IPTV-palvelun käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Sovellus toimii samalla tavalla kuin Mobiili IPTV-palvelumme. Voit nähdä kaikki peruspaketin kanavat. Lisäkanavapaketteja et näe tekijäoikeudellisista syistä, vaan tarvitset niiden katseluun IPTV-boksin.

Mobiili IPTV & Smart TV

Tarjoamallamme IPTV:IIä saat tulevaisuuden interaktiiviset tv-sovellukset, joiden kautta katsot tv:tä, nauhoitat ohjelmia, vuokraat elokuvia, nauhoitat suorat tv-Iähetykset ja tilaat lisäkanavat suoraan televisioosi silloin kun se sinulle sopii. Voit lisäksi valita lisäpalveluna Mobiili IPTV:n, jonka kautta voit katsoa tv-ohjelmia tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella, siellä missä itse haluat. Voit käyttää IPTV:tä vaikkapa mökillä tai bussissa, tai nauhoittaa ohjelmat älypuhelimen kautta kalastusmatkalla. Kaikki on mahdollista, valinta on sinun!

Tilaat kätevästi itsellesi Mobiili IPTV:n IPTV-boksisi kauppa-kuvakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä myymäläämme niin aktivoimme palvelun sinulle.

PCTV

Nyt PCTV:tä voi katsella taas! Pääset katsomaan peruskanavia (Suomen peruskanavat ja Svenska-paketti, ei Svenska+- paketti) ja tallenteita suoraan ilman erillistä asentamista. Katselu onnistuu kaikissa uusissa selaimissa ja kaikissa käyttöjärjestelmissä.
Kirjaudu sisään ja kokeile!​​​​​​​

Mobiili IPTV-boksi

Onko sinulla vanhempi televisio ilman äly-tv-toimintoja? Ei hätää! Voit siitä huolimatta saada mobiili IPTV-palvelumme käyttöösi mobiili IPTV-boksimme avulla! IPTV-sovelluksemme löytyy Nokian Streaming Box 8000-boksista valmiiksi esiasennettuna sovelluksena. IPTV-sovelluksen käyttöönotto boksin kautta on helppoa. Sovellus löytyy valmiiksi ja sinun pitää vain kytkeä boksi televisioosi ja sähköpistokkeeseen sekä kirjautua sovellukseen ja katselu voi alkaa. Käyttääksesi sovellusta, tulee sinulla olla tilattuna jokin IPTV-peruskanavapaketti. Lue lisää tästä.


Matkapuhelin tai tabletti

Saat palvelun käyttöösi lataamalla sovelluksen App Store:sta tai Google Play:sta riippuen päätelaitteestasi. Sovelluksen löydät kirjoittamalla hakukenttään Ålcom IPTV. Palveluun pääset kirjautumaan henkilökohtaisella tunnuksella jonka saat sähköpostitse tai tekstiviestitse. Voit katsoa IPTV-palvelua kolmella laitteella samaan aikaan, matkapuhelimella, tabletilla ja Äly-tv:llä. (Huom! Äly-tv:tä ei tässä lasketa laitteeksi). Sovellusta voi käyttää Suomessa ja se toimii sekä iOS- että Android-laitteissa. Käyttääksesi sovellusta, tulee sinulla olla tilattuna jokin IPTV-peruskanavapaketti. Mikäli käytössäsi on äly-tv, voit katsella peruskanavapaketteja äly-tv sovelluksen kautta ilman boksia, mutta mikäli haluat tilata lisäkanavapketteja tai -kanavia tarvitset boksin.

PCTV

Nyt PCTV:tä voi katsella taas! Pääset katsomaan peruskanavia ja tallenteita suoraan ilman erillistä asentamista. Katselu onnistuu kaikissa uusissa selaimissa ja kaikissa käyttöjärjestelmissä.
Kirjaudu sisään ja kokeile!​​​​​​​

Vuokraa elokuva

Elokuvien vuokraaminen SF Anytime -kirjaston laajasta valikoimasta ja trailereiden katselu käy vaivatta. Kun Iöydät haluamasi elokuvan, klikkaat vain ostokoodia. Elokuva on tuolloin käytössäsi ja voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat 24 tunnin aikana.
Kun valitset jommankumman MTV Katsomo+ -lisäpaketeista, saat samalla myös MTV Katsomi+ -elokuvakirjaston ja suoratoiston. Voit katsella maksutta useita erilaisia sarjoja ja niin paljon elokuvia kuin haluat.

IPTV-boksi

139 €

Lue lisää

Smart TV Nokia Streaming Boxilla

89 €

Lue lisää